AK Parti Bekirpaşa Toplandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bekirpaşa Toplandı

AK Parti Bekirpaşa Toplandı

Beeftek House`da yaptıkları kahvaltılı toplantıda bu ay misafir olarak katılan Osman Odabaş'da hazır bulundu.

22.10.2012 08:29

İki yıl AK Parti ailesine Bekirpaşa Belde yönetimi olarak hizmet veren üyeler, aylık olarak rutin hale getirdikleri kahvaltılı toplantılarını bu ayda gerçekleştirdiler. Beeftek House`da yaptıkları kahvaltılı toplantıda bu ay misafir olarak katılan eski Bekirpaşa Belediye Belediye Meclis Üyesi Osman Odabaş'da hazır bulundu.

Kahvaltılı toplantıya; Eski İzmit İlçe Başkan Yardımcıları;Nezih Demirtaş, Mehmet Akgüneş, Rıfat Akbaş,Emine Yurtsever, Rafet Yücel, eski belde yöneticileri; Şükrü Yazıcı,Yücel Yıldız, Ergün Hane, Ekrem Karakuzu, Hüseyin Efe, Hüsnü Tosun (eski belde yöneticisi), Niyazi Ceylan (eski belde yöneticisi), Osman Erdem (eski belde yöneticisi), Gökhan Şener, Fahrettin Özaydın, Sultan Duman Altıntaş, Mahmut Öztürk (İzmit Belediye Meclis üyesi), Tekin Güner (Tavşantepe Mahalle Muhtarı) ve Ünal Altıntaş (Eski Belde Gençlik Kolları Başkanı), Zafer Eryılmaz (Kadın Kolları üyesi) katılım sağladılar.

BEKİRPAŞA DA DOSTLUKLAR BAKİDİR

Belirli periyotlarla bir araya gelen eski Bekirpa yöneticileri, daha önce yapılan ve şuan yapılan çeşitli çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Toplantıda hazır bulunan AK Parti Eski Bekirpaşa Belde Başkanı Nezih Demirtaş yaptığı konuşmasında, "Aylık olarak yapılan bu toplantılarımıza tüm arkadaşlarımızın katılması bizlerin dostluklarının baki olduğunu göstermektedir. Bekirpaşa döneminde, gerek AK Parti ailesinin üyeleri olarak gerekse görevinde olan belediye meclis üyelerimiz halkın yararına yaptıkları çalışmalarla hala halkımızca takdir görmekteler. Bizler gerek ana kadememiz gerekse kadın, gençlik ve mahalle teşkilatlarımızla uyum halinde partimize hizmet vermenin gururunu yaşadık. Görevler geçici olsa da dostluklar bakidir. Eksi başkanlarımız, meclis üyelerimizle ve yöneticilerimizle bir araya gelerek bu toplantılarımız devam edecektir" dedi.

Toplantıya katılan eski Bekirpaşa Meclis Üyesi Osman Odabaş "Bekirpa her zaman olduğu gibi bu konuda farkını göstermiş durumda. Herkese örnek olacak birlik, beraberlik ve dayanışma halinde yapılan bu toplantılar Bekirpaşa'nın güç birliğini göstermektedir. Bugün burada sizlerle bir arada olup eskileri konuşmak beni mutlu etti. Her zaman davetinize icabet etmek beni onurlandıracaktır" dedi.

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, İzmit Belediyesi'nin kısa sürede bitireceği ve kısa sürede yapılması muhtemel çalışmalar hakkında bilgi verdi ve tüm İslam aleminin Kurban Kayramını tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Bekirpaşa Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement