
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, " Kazakistan'daki can kayıplarından büyük üzüntü duyuyoruz. Tüm Kazakistan halkının güven içinde olması en büyük temennimizdir" dedi.
AK Parti'li Çelik, Twitter'daki hesabından, Kazakistan'daki olaylara ilişkin açıklama yaptı. Kazakistan'ın yanında olduklarını belirten Çelik, "Bugünlerin atlatılması, Kazakistan'ın her bakımdan huzurlu ve güçlü olması en büyük temennimizdir. Kazakistan halkı büyük bir halktır. Bugünleri sağduyulu şekilde atlatacak basirete sahiptir. Kazakistan'daki can kayıplarından büyük üzüntü duyuyoruz. Tüm Kazakistan halkının güven içinde olması en büyük temennimizdir. Kazakistan'ın normale dönmesi en çok Türkiye'yi sevindirecektir" dedi.
Son Dakika › Güncel › Son dakika haberi: AK Parti'li Çelik: Kazakistan halkının güvende olması en büyük temennimiz - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.