Ak Parti Yollarda - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Yollarda

Ak Parti Yollarda

Köse; "Sorunları yerinde görüp, incelediğimiz zaman daha sağlıklı sonuca varırız" dedi.

16.07.2012 11:01

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Av. Nezihe Yoldan Tezcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ve Yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri ile birlikte Demre, Kaş ve Elmalı'da köy, belde ve yaylaları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekilleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde sorunları yerinde görmek istediklerini belirten İl Başkanı Köse; "Sorunları yerinde görüp, incelediğimiz zaman daha sağlıklı sonuca varırız" dedi.

Hayaller gerçek oldu

İlk olarak Demre'yi ziyaret eden partililer, Demre halkı ve muhtarlarla bir araya geldi. Milletvekilleri ile sürekli halkın yanında olduklarını belirten Köse; "Meclis tatile girdi. Ancak, milletvekillerimiz tatil yapmayı değil, ilçelere ve köylere giderek vatandaşların sorunlarını dinlemeyi tercih ettik. Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki; daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Hizmet üretmek için çalışıyoruz ve yapılması gereken de budur. Ama hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Bundan 20 yıl önce köylerde ve beldelerde yol, su, elektrik, okul, bilgisayarlı sınıflar hayal iken şimdi gerçek oldu. Siyasette bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır" diye konuştu.

Muhalefet partileri engelliyor

Gittikleri yerlerde hep aynı sorunlarla karşılaştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Bizler her zaman halkımızın yanındayız ve sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Gittiğimiz köylerde vatandaşlarımızın ortak şikayeti, asfaltlanmayan yollar ve su sıkıntısı. İl Genel Meclisi'nde MHP ve CHP koalisyonu maalesef partizanlık yapıyor. AK Parti'ye yüksek oy çıkan köyleri adeta cezalandırıyorlar, bu köylere hizmet götürmüyorlar. Köy yollarının asfaltlanması için komik bir bütçe ayırmışlar, bozulan yollara ise yama yapmıyorlar. Beceriksiz oldukları için hizmet üretemiyorlar. Fakat, vatandaşlarımız yapılanların farkında ve gittiğimiz her yerde muhalefet koalisyonunu bize şikayet ediyorlar. Eminim ki, köylülerimiz önümüzdeki yerel seçimlerde partizanlık yaparak kendilerine hizmet getirmeyenlere sandıkta gereken cevabı verecektir" dedi.

CHP'nin 40 fırın ekmek yemesi lazım

Demre'de muhtarların ve vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, "Bizler teşkilatlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız güçle siyaset yapıyoruz. Meclis tatile girdi fakat milletvekilleri olarak tatil yapmayı değil sahalarda halkımızla bir arada olmayı istedik. Yaz boyunca da hızlı çalışma tempomuzla çalışmaya devam edeceğiz. Halk bize 'Hizmet edelim sorunlarını çözelim' diye oy verdi. Her zaman söylediğim gibi vekil biziz asil olan halkımızdır. Bizler muhalefet partilerin vekilleri gibi yaz tatili yapmıyoruz. Onlar bir milletvekilinin il başkanını ziyaret etmesini çalışma ve haber olarak görüyor. Bizler milletvekili olarak il teşkilatımızı ve ilçe teşkilatlarımızı her zaman ziyaret ediyoruz. CHP'nin bizim çalışma tempomuza yetişmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekir" diye konuştu.

Taziye ve düğün ziyaretleri

Demre'de yapılan toplantının ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden partililer daha sonra, Demre Devlet Hastanesi'ni, Kız Kuran kurslarını, adliye binasını ve Kaymakamlığı ziyaret ettiler. Daha sonra Kaş ilçesine giden partililer, Kaş, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşların da katıldığı toplantı yaparak sorun ve isteklerini dinlediler. İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yetkilileri telefonla arayıp, bazı sorunları anında çözülmesini sağladılar. Ertesi sabah, Kaş Sütleğen'de muhtarlarla ve bölge halkı ile bir araya gelen AK Partililer, taziye ve düğün ziyaretleri de gerçekleştirdiler.

Festival ve şenliklere katıldılar

Demre ve Kaş ziyaretlerinin ardından Elmalı ilçesine giden partililere Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de katıldı. AK Parti Elmalı İlçe Teşkilatını ziyaretin ardından Yuva Belde Teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen Yayla şenliğine katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, milletvekilleri ve partililer vatandaşlarla sohbet ettiler. AK Partililer daha sonra Gölova 7. Geleneksel Yağlı Güreşler ve Festival'ine katılıp, Kaş'ın Gömbe beldesine gittiler. Gömbe esnafını ziyaret ettikten sonra Gömbe Belediye Başkanı, gömbe halkı ve muhtarlarla toplantı yapan İl Başkanı Mustafa Köse ve milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani, beraberindekilerle birlikte Gömbe'de her yıl düzenlenen geleneksel festivale katıldılar. 2 gün boyunca Kaş, Demre, Elmalı, köy, belde ve yaylalarda düzenlenen programlara Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Ali Çetin, Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe başkanları ve Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Yollarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement