"Akıl Oyunları" Yapımcısından "Parenthood" - Son Dakika
Güncel

"Akıl Oyunları" Yapımcısından "Parenthood"

"Akıl Oyunları" Yapımcısından "Parenthood"

Universal Channel'da. 2 Kasım Çarşamba saat 21.00'de Universal Channel "Parenthood" dizisine ev sahipliği yapıyor.

02.11.2011 10:52

Oscar ödüllü Ron Howard ve "Akıl Oyunları" filminin baş yapımcısı Brain Grazer'ın (Frost/Nixon) yapımcılığını üstlendiği "Parenthood" keyifle izleyeceğiniz bir aile dizisi.

Sarah, Adam, Crosby ve Julia karakterlerinin yer aldığı dizi dört yetişkin kardeş olan Braverman'lerin yaşadığı sorunlar, heyecanlar ve ebeveynler olarak yaşadıkları süpriz mutluluklarının hikayesidir. Modern ailelerin çocuklarını yetiştirirken ve yeni başlangıçlar yaparken karşılaştıkları gündelik yaşamlarına odaklanır. Parenthood'la hayattaki üzücü ve komik olaylar çok samimi bir şekilde aktarılıyor.

Universal Channel HD ve SD versiyonlarıyla (kanal 17 ve 47) D-Smart'ta ve Standart çözünürlükte Teledünya'da (kanal 14)

Ayrıntılı bilgi için: www.universalchannel.com.tr

DİZİ HAKKINDA

"Parenthood" aynı isimde gişe rekoru kıran bir filmden uyarlanmıştır. Çok kalabalık, renkli ve sorunları olan Braverman ailesini seyircilerle tanıştırıyor. Braverman'ler Babaları Zeke (Craig T.) Nelson) ve anneleri Camille Braverman (Bonnie Bedelia) olan büyük bir aile. Geride kalan kırkaltı yıllık evliliklerinin temeli, artık birer yetişkin olan çocuklarına yansıtmamak için sorunlarını yüzüstüne çıkartmamak üzerine kuruludur.

Sarah Beaverman ( 'Gilmore Girls'ten Lauren Graham), ekonomik açıdan çöküntüye uğramış bekar bir anne. Taşınmayı hiç istemeyen iki çocuğu Amber ('In Traetment'tan Mae Whitman) ve Drew ('ER'dan Mıles Heızer) ile birlikte ailesine yakın olabilmek için Berkeley'e geri dönmek üzere Fresno'daki dairesinden taşınır.

Sarah, son derece inatçı olan babası Zeek ('Family Stone' ve 'Coach'tan Craig T. Nelson) ve güçlü bir karakter olan annesi Camille ('Heart Like A Wheel'den Bonnie Bedelia) ile evin önünde karşılaşır. Ailesinin de kendi evlilikleriyle ilgili sorunları çözmeye çalıştıklarına tanık olur.

Bu sırada Sarah'nın kardeşi ve tamamen zıttı olan Julia ('Traffic'ten Erika Christensen) bir şirkette çok başarılı bir avukat olarak çalışmaktadır. Bir yandan annelik yapmaya çalışırken, bir yandan da evde oturan kocası Joel ('Eli Stone'dan Sam Jeager) ve işine yetişmeye çalışır.

Bağlanmaktan korkan Sarah'nın erkek kardeşi Crosby ('Baby Mama'dan Dax Shepard) eski aşkı Jasmine'nin ortaya çıkıp önceliklerini tekrar değerlendirmesi gerektiğini söyleyince birden bire yetişkin olmanın sorumluluğunu kabullenmek zorunda kalır.

Öte yandan Breaverman'lerin en büyük büyükleri olan Adam ('Six Feet Under' daki Peter Krause), karısı Kristina ('Trst Me'den Monica Potter) ve kızı Haddie ( 'American Dreams'ten Sarah Ramos), oğlu Max'teki ('Brothers and Sister'dan Max Burkholder)tuhaflığın nedeninin Asperger Sendromu olduğunu öğrenince 'normal' aile kavramı konusundaki önyargılarını yıkmak zorunda kalır.

Bütün kardeşler ve aile kendi hayatlarında olup bitenlerle mücadele etmesine rağmen bu birleşme yeni başlangıç için ve parçaları biraraya getirebilmek için birbirlerinin yardıma ihtiyacı olduğunu gösterir. Hayatın zorlukları ve çocuklarını yetiştirirken birbirlerine destek olmaya çalışırlar.

Yapımcılığını Oscar ödüllü Ron Howard ve Brian Grazer'ın (A Beautiful Mind, Frost/Nixon) yaptığı dizinin ilk bölümü 'Friday Night Lights' ın baş yazarı Jason Katim ve David Nevin (Friday Night Lights, Arrested Development) tarafından yazılırken, The West Wing ile Emmy Ödülü'nü kazanan Thomas Schlamme de dizinin yönetmenliği ve pilot bölümünün yapımcılığını üstleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Akıl Oyunları' Yapımcısından 'Parenthood' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement