Akıllı Sayaç Uygulamasında Kolaylık - Son Dakika
Güncel

Akıllı Sayaç Uygulamasında Kolaylık

Akıllı Sayaç Uygulamasında Kolaylık

Seydişehir Belediyesi Akıllı Sayaç uygulamasıyla vatandaşlara kolaylık sunuyor.

01.03.2013 09:49

Seydişehir Belediyesi akıllı sayaç uygulaması ile iki yıldır mesken ve işletme abonelerine fatura ve kullanım kolaylığı sunuyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat İki yıl önce hizmete sundukları akıllı su sayacı uygulamasının bir çok avantajı bulunduğunuifade etti. Başkan Çat, vatandaşların ön ödemeli sayaç ile önceden yükleme yaparak suyu tasarruflu ve bütçelerini sarsmayacak şekilde kullandıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Akıllı sayaç uygulamasıyla vatandaşların evde bulunmadıkları zamanda sızıntı, patlak vb. tesisat sorunlarında otomatik olarak vana kapandığı için olası yüksek meblağlı fatura ödemelerinin önüne geçilmektedir. Ön ödemeli sayaçlarda abonelerin su kesme, açma, depozito ücreti ve gecikme faizi ödemeleri gerekmiyor.Özellikle ev ve işyeri sahipleri, kiracılardan kaynaklanan su ücretini ödemek zorunda kalmıyorlar. "

"Hafta Sonu da Vatandaşın Olası Mağduriyeti Giderilecek"

"Yedek ve Yangın Kredi Uyarıları Zamanında Dikkate Alınmalı"

Akıllı sayaç uygulamasında ana kredi bittikten sonra konutlar için 5 mᵌ,işyerleri için 10 mᵌ yedek kredi imkanı sunulduğunu belirten Başkan Çat;"Yedek kredi kullanıldıktan sonra 6 saat yangın modundan su verilmeye devam edilmektedir. Vatandaşlarımız akıllı sayaçlarında yedek krediyi kullanmaya başladıklarında Belediyeye gelerek kredi yüklemesi yapmaları halinde su kesintisi yaşamayacaklardır. Ayrıca Halkımızın tüm bu uyarıları ve gerekli önlemleri almaması durumunda hafta sonları mağdur olmamaları için Belediye hizmet binasına başvurdukları takdirde kendilerine yardımcı olunmaktadır" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akıllı Sayaç Uygulamasında Kolaylık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement