Akıncı Üssü Davası - Son Dakika
Güncel

Akıncı Üssü Davası

Akıncı Üssü Davası

Genç Memur-Sen Ankara İl Başkanı Bekir Engül, Akıncı Üssü davasının takipçisi olduklarını belirterek, "Bir an evvel bu hainlere en ağır şekilde ceza verilerek şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere bir nebze de olsa milletin yüreğine su serpileceğine inanıyoruz.

02.08.2017 12:57

Genç Memur-Sen Ankara İl Başkanı Bekir Engül, Akıncı Üssü davasının takipçisi olduklarını belirterek, "Bir an evvel bu hainlere en ağır şekilde ceza verilerek şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere bir nebze de olsa milletin yüreğine su serpileceğine inanıyoruz." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 486 sanığın yargılanmaya başlandığı Akıncı Üssü davasının devam ettiği Sincan Ceza İnfaz Kurumları kampüsü önünde şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının bekleyişi sürüyor.

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Genç Memur-Sen Başkanı Engül, burada yaptığı basın açıklamasında, girişimini unutmayacaklarını ve eyleme ilişkin davaların takibine devam edeceklerini söyledi.

15 Temmuz'da "destansı bir mücadele" yaşandığını ifade eden Engül, Türk siyasi tarihinde birçok darbenin gerçekleştiğini, milletin yapılacak yeni bir darbeye asla izin vermeyeceğini söyledi.

Engül, şehit ve gazi yakınlarını yalnız bırakmamak için Sincan'da olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"İlk günden itibaren olduğu gibi her zaman bu davaların takipçisi olacağız. Bu konuyla ilgili devletimizin tüm unsurlarının, halkımızın taleplerine karşılık vermesini istiyoruz. Biz ülkemizin adaletine inanıyoruz, güveniyoruz ve bir an evvel bu hainlere en ağır şekilde ceza verilerek şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere bir nebze de olsa milletin yüreğine su serpileceğine inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akıncı Üssü Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement