Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show'da yerini aldı - Son Dakika
Güncel

Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show'da yerini aldı

Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show\'da yerini aldı

Denizcilik sektörü ve deniz tutkunlarının heyecanla beklediği CNR Avrasya Boat Show 13-21 Şubat tarihlerinde CNR Expo'da gerçekleşti.

22.02.2016 13:06  Güncelleme: 13:09

Geliştirdiği mühendisliği, düşük emisyonlu ve çevre dostu ürünlerle birleştiren Aksa Jeneratör marin jeneratörlerini fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen CNR Avrasya Boat Show, denizseverlerin yoğun ilgisiyle sona erdi. Bine yakın markanın katılımıyla gerçekleşen fuarda küçük teknelerden milyon TL'lik yatlara kadar pek çok deniz aracı ve ekipmanları deniz tutkunlarının ilgi odağı oldu. Denizcilik sektörüne ait tüm aksesuarlar ve ekipmanların bulunduğu fuarda Aksa Jeneratör de marin grubu setleri ve portatif jeneratör ürünleriyle yerini aldı. Jeneratör sektörünün lider markası Aksa, marin jeneratörleriyle denizcilik dünyasının en çok tercih edilen jeneratörleri arasında yer alıyor.

Marin jeneratör modelleri görücüye çıktı

Karada gerçekleştirilen dünyanın ikinci en büyük fuarı CNR Avrasya Boat Show 13 Şubat'ta ziyaretçilerine kapılarını açtı. Aksa Jeneratör, benzinli, dizel ve doğalgazlı jeneratörlerinin yanı sıra 4 ve 1050 arasında kW güce sahip marin jeneratörleriyle denizde de enerji ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Aksa Jeneratör, yıllardır distribütörlüğünü üstlendiği Cummins Onan marka jeneratörlerinin yanı sıra, Amerika marin pazarının en katı emisyon standartları olan EPA Tier 3 seviyesine uygun olan John Deere motorlu Aksa Marin jeneratör modellerini CNR Avrasya Boat Show 2016'da görücüye çıktı.

Geçmişte katıldığı ve önümüzdeki süreçte katılacağı tüm fuarların sektörel anlamda odak noktasına gelebilme özelliklerini ön planda tuttuklarını belirten Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker: '' Boat Show Fuarı her yıl denizcilik tutkunlarının odak noktası haline geliyor. Aksa Jeneratör için Boat Show Fuarı teknolojik gelişmeleri takip etmek ve yeni ürünleri hedef kitleye tanıtımak açısından önemli. Biz bu yıl CE sertifikasına uygun olarak ürettiğimiz marin jeneratörlerimizi ziyaretçiler ile buluşturduk. Özel ses izolasyon kabini sayesinde gürültü kirliliğini önleyen, düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleri ile buluşturduğumuz marin jeneratörler kullanıcılara duyarlı bir yolculuk imkanı sunuyor ''dedi.

CE sertifikasına uygun olarak üretilen Aksa Jeneratörler, özel ses izolasyon kabini sayesinde hem gürültü kirliliğini önlüyor hem de düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle çevreye duyarlı bir yolculuk imkânı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show'da yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement