Aksaray Belediye Başkanı Palta'ya Övgü Yağıyor - Son Dakika
Güncel

Aksaray Belediye Başkanı Palta'ya Övgü Yağıyor

Aksaray Belediye Başkanı Palta\'ya Övgü Yağıyor

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, gittiği her yerde vatandaşların ve esnafların büyük teveccühünü görüyor.

17.06.2013 12:10  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Bulvarı Esnafları özellikle altyapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya teşekkür etiler ve önümüzdeki seçimlerde yeniden Başkan olarak görmek istediklerini söylediler

Cumhuriyet Bulvarındaki esnaflar adına konuşan bir esnaf Başkan Nevzat Palta'dan memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi "Biz burada yapılan hizmetleri mükemmel buluyoruz. Gerçekten bu güne kadar yapılmış en güzel eserlerden biri Aksaray'a. Bizler o yüzden başkanımızı tebrik ediyoruz. İnşallah seçimde de yeniden başkan olarak görmek istiyoruz."

Başkan Nevzat Palta vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi " Ben hemşerilerime teşekkür ediyorum. Tabii ki her nimetin bir külfeti de var. Ama yaparken zaman içerisinde ufak tefek sıkıntıları oluyor ama ben teşekkür ediyorum. Bize olan yaklaşımları bize olan şeyleri. Sonuçta hemşerilerimiz bahsediyor. Buraya hayırlı bir hizmet yapıldı. Güzel bir hizmet yapıldı. Bittiği zaman tertemiz pırıl pırıl kaldırımlarıyla parke taşlarıyla yürüme yollarıyla refüjüyle çiçekleriyle bisiklet yollarıyla tertemiz pırıl pırıl oldu.

Biz inşallah bu milletin hizmetkârıyız. İnşallah bu şehri daha modern daha güzel daha yeşil insanların yaşayabileceği ben bu şehirde yaşıyorum mutluyum diyebileceği bir şehir kurmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabii ki hemşerimize teşekkür ediyorum. Bizim her zaman yanımızda oldular. Bizim hizmetlerimizin destekçisi oldular. Sonuçta biz de onlara hizmet ediyoruz. Teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksaray Belediye Başkanı Palta'ya Övgü Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement