Aksaray'da Fetö/pdy Ablalarına ve Maliye Çalışanlarına Operasyon: 32 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Fetö/pdy Ablalarına ve Maliye Çalışanlarına Operasyon: 32 Gözaltı

Aksaray\'da Fetö/pdy Ablalarına ve Maliye Çalışanlarına Operasyon: 32 Gözaltı

AKSARAY'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugün, örgütün ablası olduğu belirtilen 9 kadın, Maliye'de görevli 12 kişi ile birlikte 32 kişi gözaltına alındı.

18.08.2016 12:11

AKSARAY'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugün, örgütün ablası olduğu belirtilen 9 kadın, Maliye'de görevli 12 kişi ile birlikte 32 kişi gözaltına alındı. 5 gün önce gözaltına alınan Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında bugüne kadar aralarında hakim, savcı ve polislerinde bulunduğu 166 kişi tutuklandı, 92 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı, 24 kişide ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı. Operasyon kapsamında 5 gün önce gözaltına alınan Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Soruşturma kapsamında bugünde örgütün ablası olduğu belirtilen 9 kadın, Maliye'de görevli 12 kişi ile birlikte 32 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında örgütün şehir yöneticisi olduğu ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Ahmet K.'nin eşi Melike K. de gözaltına alındı. Bugün gözaltına alınan 32 kişiyle birlikte son bir hafta içinde gözaltına alınanların sayısı 69'a yükseldi.

- Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Fetö/pdy Ablalarına ve Maliye Çalışanlarına Operasyon: 32 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement