Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Ölü

Aksaray\'da Trafik Kazası: 3 Ölü
22.10.2013 16:03  Güncelleme: 16:09

Aksaray'da otomobilin moloz yüklü kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü.

Aksaray'da otomobilin moloz yüklü kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü.

Hasan Basri Tosun (59) idaresindeki 33 B 1779 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 50'nci kilometresinde Mustafa Akkurt (42) yönetimindeki 06 DR 1437 plakalı moloz yüklü kamyonla çarpıştı.

Kazada, sürücü Tosun ve otomobildeki Gül Eda İbili (18) hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otomobilde sıkışan Tosun ve İbili'nin cesetleri Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kamyon sürücüsü Akkurt'un gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Ölü - Son Dakika


Advertisement