Aksaray Vali Yardımcısının Annesini Gaspçı Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Vali Yardımcısının Annesini Gaspçı Bıçakladı

Aksaray Vali Yardımcısının Annesini Gaspçı Bıçakladı

Aksaray Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu'nun Adana'nın Kozan İlçesi'nde oturan annesi 84 yaşındaki Sevda Karahaliloğlu, kendisini camcı olarak tanıtarak evine giren gaspçı tarafından 2 yerinden bıçaklandı.

16.04.2012 22:46

Aksaray Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu'nun Adana'nın Kozan İlçesi'nde oturan annesi 84 yaşındaki Sevda Karahaliloğlu, kendisini camcı olarak tanıtarak evine giren gaspçı tarafından 2 yerinden bıçaklandı. Hayati tehlikesi bulunan Karahaliloğlu hastaneye kaldırılırken, evden ATM kartını alıp kaçan gaspçının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Şevkiye Mahallesi Şevkipaşa Sokak 5 numaralı evde meydana geldi. Yalnız yaşayan Sevda Karahaliloğlu'nun evine gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi kendisini camcı olarak tanıtarak ölçü alma bahanesiyle içeri girdi. Eve girdikten sonra üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek Sevda Karahaliloğlu'nda para isteyen zanlı, ret cevabı alınca, yaşlı kadını boynundan ve kasığından bıçakladı. Tehditlerine devam eden zanlı, kanlar içinde yerde yatan yaşlı kadının ATM kartı ile şifresini alarak kayıplara karıştı.

Güçlükle ayağa kalkarak dışarı çıkan Sevda Karahaliloğlu, bağırarak komşularından yardım istedi. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karahaliloğlu'nun ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yaşlı kadının komşularından Fatma Adem, 2 gün önce de Sevda Karahaliloğlu'nun evine hırsız girdiğini, Karahaliloğlu'nun bağırması üzerine kaçtığını söyledi. Olayın duyulmasının ardından Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili ile Kozan İlçe Emniyet Müdürü akın Zabit Zaimoğlu, hastaneye giderek Sevda Karahaliloğlu'nun durumu hakkında bilgi aldı.

Kaçan zanlının yakalanması için ilçede geniş çaplı arama çalışması başlatılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - Adana/ Kozan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Vali Yardımcısının Annesini Gaspçı Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement