Aksigorta'dan Acentelerine Hasar Eğitimleri - Son Dakika
Güncel

Aksigorta'dan Acentelerine Hasar Eğitimleri

Aksigorta\'dan Acentelerine Hasar Eğitimleri

Aksigorta, oto dışı hasarlar konusundaki bilgilerini yenilemek ve gelişmeleri paylaşmak amacıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'de 500'e yakın acentesi ile bir araya geldi.

22.12.2016 10:43

Aksigorta'nın Oto Dışı Hasar Ekipleri tarafından gerçekleştirilen bilgi paylaşım toplantılarında, yangın, konut, mühendislik ve nakliyat ürünleri için örnekler üzerinden hasar uygulamaları, branşlara göre teminatlar, poliçe özellikleri ve kapsamlarıyla ilgili konular aktarıldı.

Oto Dışı Hasar Ekipleri tarafından paylaşılan bilgiler, yazar Ahmet Çağan'ın yazıp yönettiği, Çağan Akademi Sahne performans ekibinin sergilediği skeçlerle desteklendi.

Acenteler Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kolukısa ve Hasar-Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Erkan Şahinler'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılarda, Aksigorta ekipleri çok sayıda acente ile biraraya gelme imkanı buldu. Toplantıyı değerlendiren Çetin Kolukısa, "Paylaşım toplantılarının hem bilgilerimizi tazelemek ve eksiklerimiz tamamlamak, hem de acentelerimizi dinlemek için bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Paylaşım toplantılarını 2017 yılında da sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksigorta'dan Acentelerine Hasar Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement