Alanyaspor'da Hedef Süper Lig - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor'da Hedef Süper Lig

Alanyaspor\'da Hedef Süper Lig

Alanyaspor'da hedef Süper Lig Yeni sezona Afyonkarahisar'da hazırlanan Alanyaspor, bu sabah kondisyon çalıştı.

08.07.2015 13:15

Alanyaspor'da hedef Süper Lig

Yeni sezona Afyonkarahisar'da hazırlanan Alanyaspor, bu sabah kondisyon çalıştı. Antrenmanı izleyen Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, geçen sezondan bir adım ileriye gitmek için uğraşacaklarını belirterek, Süper Lig'e göz diktiklerini belirtti.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yapılan antrenmanda futbolcular gruplara ayrılarak hafif tempoda uzun süreli koşu yaptı. Teknik direktör Erhan Altın gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sol ayak serçe parmağından yaralanan Nuru Suley ve altyapı seçmeleri için düzenlenen hazırlık maçında forma giyen genç oyuncular katılmadı. Sabah antrenmanı kor çalışmasıyla sona erdi.

Alanya Sportif Direktörü Taner Savut, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, 2 Temmuz'da kamp çalışmaları için toplandık. 4- 5 gün Alanya'da yapılan ilk etap çalışmasından sonra gayet sağlıklı gidiyor kampımız. Kamp kafilesinde bulunan sporculardan sadece ayak parmağında kesik olan Nuru Suley takımdan ayrı. Onun dışındaki tüm oyuncularımız çalışmalara katılıyor dedi.

EKSİK BÖLGELERE TAKVİYELER YAPILACAK

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini aktaran Savut, Belli bölgelerde eksiklerimiz olduğunu görmüştük. Bunları gidermek için girişimlerimiz ve çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgelere doğru isimleri bulmak çok önemli. Eksik noktalara aldığımız oyuncularımız birer birer katılıyor aramıza. İyi ve uyumlu bir takım kurmaya çalışıyoruz diye konuştu.

Savut, yeni sezonla ilgili şöyle konuştu

Geçen yıl sezonu üçüncü sırada tamamladık. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirtmiyorum, ama bir adım üstü olarak söyleyebilirim. Bu da tabii ki Süper Lig anlamına geliyor. Bizim gibi ligde 10 tane takım var Süper Lig'i hedefleyen. Zor bir lig geçeceğini düşünüyoruz, fakat biz takımımıza güveniyoruz.

Turuncu- yeşilli takım hazırlıklarına saat 18.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor'da Hedef Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement