Alemdarlar Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Alemdarlar Bir Araya Geldi

Alemdarlar Bir Araya Geldi

Alemdarlar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve Temsilciler Toplantısı, Evinpark'ta gerçekleşti.

18.11.2013 13:59  Güncelleme: 14:21

Alemdarlar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve Temsilciler Toplantısı, Evinpark'ta gerçekleşti. Toplantının onur konuğu Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar oldu.

Sivil toplum örgütlerinin önemi

Alemdarlar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve Temsilciler Toplantısı, Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar'ın onur konuğu ile Evinpark'ta gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkan Yardımcısı Ayhan Alemdar, derneğin, faaliyetleri ve hedefleri hakkında toplantıya katılanlara bilgi verirken, günümüzde dayanışma ve yardımlaşma amacıyla kurulan sivil toplum örgütlerinin önemini de değindi.

Dernek çalışmalarını takdirle karşılıyorum

Katılımın yüksek olduğu toplantıda söz alan gecenin onur konuğu Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, toplantıya katılmaktan çok mutlu olduğunu, akrabaya yardımın ve dayanışmanın dinimizce de çok büyük önemi olduğunu, dernek çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Yeni üyeliklerin de yapıldığı toplantıda, Dernek Sekreteri Soner Alemdar yeni üyeleri toplantıda tanıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alemdarlar Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement