Algida Tüketiciden İki Ödül Birden Aldı - Son Dakika
Güncel

Algida Tüketiciden İki Ödül Birden Aldı

Algida Tüketiciden İki Ödül Birden Aldı

Algida, Türkiye Kalite Derneği (KalDer)'nden iki ödül birden aldı.

29.05.2013 18:30

KalDer ve uluslararası KA araştırma şirketinin Türkiye çapında yaptığı anketle belirlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nde (TMME) birinci sırada yer alan Algida, TMME 2012 Sektör Birincisi Ödülü'ne değer bulunurken, bu başarıyı sürekli kıldığı için de Altın Heykel'e layık görüldü.

Algida, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından 81 ilde 25 sektördeki tüketicilerle yapılarak belirlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nde (TMME) iki kategoride ödül aldı. Müşteri memnuniyetinde en yüksek puanı alarak TMME 2012 Sektör Birincisi Ödülü'ne layık görülen Algida, bu başarıyı üç yıl üst üste sağladığı için de TMME Sürdürülen Başarı Ödülü (Altın Heykel)'nün sahibi oldu.

23 Mayıs 2013'te İstanbul Swissotel The Bosphorus'da gerçekleşen törende Algida adına ödülü alan Algida Pazarlama Direktörü Leyal Eskin Yılmaz, Algida'nın Türkiye pazarına girdiği 1990 yılından bu yana müşteri talep ve ihtiyaçlarına yanıt vermeyi ilke edinerek pazarın büyümesine en büyük katkıyı sağladıklarını belirtti. Yılmaz, "Algida Türkiye pazarına girdiğinde yıllık kişi başı 0,3 litre dondurma tüketiliyordu. Ancak bugün rakamın 13 kat artmasına ve 4 litrelere çıkmasına en büyük katkıyı sağlayan ve %77'lik payla pazar liderliğini üstlenen bir markayız. Bu başarıdaki en büyük payı müşterinin memnuniyeti için geliştirdiğimiz stratejilere ve çalışmalara borçluyuz. Tüketicilerimize bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Algida Tüketiciden İki Ödül Birden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement