ALH Sahnesinde 2015'in İlk Konseri 18 Şubat'ta - Son Dakika
Güncel

ALH Sahnesinde 2015'in İlk Konseri 18 Şubat'ta

ALH Sahnesinde 2015\'in İlk Konseri 18 Şubat\'ta

Boğaziçi Üniversitesi Klasik Müzik Konserleri'nin ilkbahar teması "Romantizm Dorukta". Mevsimin açılışına dramatik ve enerjik bir beşli konuk oluyor.

12.02.2015 09:19  Güncelleme: 09:20

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall İlkbahar dönemi "Romantizm Dorukta" temasıyla 18 Şubat 2015'te "Piyano ve Üfleme Çalgılar" konseriyle başlayacak. 18 Şubat 2015, Çarşamba akşamı 19:30'da başlayacak olan Beş Çalgı-Beş Coşku başlıklı konserle Mozart ve Beethoven'in beşlileri yanı sıra, neşeli sürprizlerle keyifli bir mevsim açılışı yaşanacak. Sebastian Manz (klarnet), Ramon Ortega Quero (obua), Marc Trenel (fagot), David Fernandez Alonso (korno), Gülru Ensari'nin (piyano) oluşturduğu topluluk, obua, klarnet, fagot ve korno gibi üfleme çalgılar ve piyanoyu içeriyor.

ALH Sahnesinde Şubat ayının ikinci konseri ise 25 Şubat akşamı gerçekleşecek. Efsane Aileler başlıklı konserde müzik tarihinde efsane olmuş kemancı Yehudi Menuhin'in piyanist oğlu Jeremy Menuhin ve orkestra şefi olarak efsane olmuş Gennady Rozhdetsvensky'nin kemancı oğlu Sasha Rozhdetsvensky konuk olacak. Jeremy Menuhin bu dinletide eşi Mookie Lee Menuhin ile birlikte 4-el piyano için yazılmış romantik Schubert yapıtları da sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ALH Sahnesinde 2015'in İlk Konseri 18 Şubat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement