Aliağa'da Sinema Şöleni Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Aliağa'da Sinema Şöleni Başlıyor

Aliağa\'da Sinema Şöleni Başlıyor

Öz Hakiki Karakol, Aliağa'da sinemaseverlerle buluşuyor.

30.06.2012 12:13

Aliağa Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında vizyondaki filmleri Aliağalılarla buluşturan Cep Sineması, muhteşem filmlerde perdelerini yaz dönemine açıyor. Sinemada yine hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden güzel filmleri sinemaseverlere sunacak. Aliağa Belediyesi, 20 Temmuz'a dek 3 yeni filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

Aliağa Belediyesi Cep Sineması'nda 02-07 Temmuz tarihleri arasında komedi Türk Filmi "Öz Hakiki Karakol", 09-13 Temmuz tarihleri arasında animasyon, aksiyon, komedi filmi "Sevimli Kedi İşbaşında" ve 16-20 Temmuz tarihleri arasında bilim kurgu film "Prometheus" filmleri gösterimde olacak.

ÖZ HAKİKİ KARAKOL

"Herkesin içinde bir polis vardır" fikrinden yola çıkan Öz Hakiki Karakol, adından da anlaşılacağı üzere bir komedi filmi. TV dizilerindeki başarılı performanslarıyla tanınan Emin Maltepe, Cengiz Bozkurt, Oktay Gürsoy, Serkan Genç, Sezgin Cengiz ve Hasan Demirtaş'ın rol aldığı Öz Hakiki Karakol izleyicilere kahkaha dolu bir seyir keyfi vaat ediyor.

Açıldığından bu yana kentteki sinema ihtiyacını karşılayan ve kentin tek sineması olma özelliği taşıyan Aliağa Belediyesi Cep Sineması'nda hafta içi gösterimi yapılacak filmlerin seansları 17:30 ve 20:30. Bilet fiyatları ise yetişkinler için 5, öğrenciler için 2,5 Lira.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa'da Sinema Şöleni Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement