Alman Öğrenciler Trabzon'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alman Öğrenciler Trabzon'da

05.10.2014 15:49

Leonardo Da Vinci Projesi kapsamında kente gelen öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Leonardo da Vinci Projesi kapsamında Trabzon'a gelen Alman öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Alman Leoport Beruf Koleji'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında şehre gelen 7 öğrenci ile beraberindeki öğretmenler yer aldı.

Dortmund'dan gelen öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Burayı kendi evleri ve kendi ülkeleri gibi hissetmeleri bizi çok sevindirir. 1990 yılından sonra sadece Trabzon ile kardeş şehir uygulamasına geçen Dortmund ile aramızdaki her alanda olan faaliyet artarak sürecektir" dedi.

Öğrencilerle sohbet eden Gümrükçüoğlu, çeşitli hediyeler sundu.

Oto Mekatronik Öğretmeni Raina Yannik'in önderliğinde kentte faaliyet gösteren bir döküm fabrikasında eğitim görecek öğrenciler, ziyaretin ardından tarihi ve turistlik mekanları gezdi. - Trabzon

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Alman Öğrenciler Trabzon'da - Son Dakika


Advertisement