Altay Kaçamıyor - Son Dakika
Güncel

Altay Kaçamıyor

Altay Kaçamıyor

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta çarşamba mesaisinde deplasmanda Çorum Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak 6'ncı sıradan 7'nci basamağa gerileyen Altay, 1-0 öne geçtiği son 4 maçta 9 puan kaybederek yara aldı.

24.11.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta çarşamba mesaisinde deplasmanda Çorum Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak 6'ncı sıradan 7'nci basamağa gerileyen Altay, 1-0 öne geçtiği son 4 maçta 9 puan kaybederek yara aldı.

Skor avantajı yakaladığı bu müsabakalarda Bayburt Grup Özel İdare, Kartalspor ve Çorum Belediyespor'la 1-1 berabere kalan siyah beyazlı ekip, Kocaelispor'a ise 5-3 yenildi.

Altay daha önce yine öne geçtiği müsabakalarda Tekirdağspor'la berabere kalmış, Erzin Belediyespor'a ise mağlup olmuştu.

Tekirdağspor ve Erzin Belediyespor karşılaşmalarıyla birlikte Altay'ın öne geçtiği maçlardaki puan kayıpları 14'e çıkarken, iki hafta önce göreve gelen ve siyah beyazlı ekibin bu sezon dördüncü teknik direktörü olan Cüneyt Biçer de henüz galibiyet yüzü göremedi.

Çorum Belediyespor deplasmanında 1-0 öndeyken, ikinci yarıda Halil Yılmaz'la bir topu direkten dönen Altay'da son haftalarda eleştiri oklarının herdefi haline gelen kaleci Süleyman performansıyla alkış topladı. Forvet oyuncusu Hüsamettin, gol attığı 6'ncı maçta da 3 puan sevinci yaşayamadı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Kaçamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement