Altıncı Cadde ile Tatile Hazırlanın! - Son Dakika
Güncel

Altıncı Cadde ile Tatile Hazırlanın!

Altıncı Cadde ile Tatile Hazırlanın!

Online alışveriş sitesi 'altincicadde.com' ile tatilde en farklı siz olun!

17.05.2012 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İster lüks bir otelde, ister yazlığınızda... Her tatilde mutlaka yanınızda olması gereken bazı şeyler var! 'altincicadde.com' sizler için özel olarak seçtiği ürünlerle tatilinizi eğlenceli ve sorunsuz geçirmenize yardımcı oluyor.

Fotoğraf makinasından, MP3 çalara, plaj havlusundan valize, peştemalden seyahat çantasına kadar tatilde ihtiyacınız olan en önemli ürünleri yüzde 80'e varan indirim fırsatıyla 'altincicadde.com'dan satın alabileceksiniz.

Doğan Online, Aralık Derneği kurucusu Elif Dürüst ve 'Altıncı Cadde' Genel Müdürü Başak İlhan ortaklığıyla kurulan ev ve dekorasyon online alışveriş sitesi 'Altıncı Cadde', ev-tekstil, dekorasyon, aksesuar, elektronik ev aletleri ve mobilya ürünlerini, yüzde 80'e varan indirimli ve üç gün süren kampanyalarla üyelerine sunuyor.

Ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle üyelerine online alışveriş keyfi yaşatan 'Altıncı Cadde' ile yaşam alanlarınızı farklılaştırabilecek ve günlük hayatınızın parçası olabilecek özgün tasarımlarla tarzınızı yansıtabileceksiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altıncı Cadde ile Tatile Hazırlanın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement