Ambulans Şoförünü Darp Edip, Sağlık Ekiplerine Hakaret Etti İddiası - Son Dakika
Güncel

Ambulans Şoförünü Darp Edip, Sağlık Ekiplerine Hakaret Etti İddiası

Ambulans Şoförünü Darp Edip, Sağlık Ekiplerine Hakaret Etti İddiası

Samsun'da bir hastaya müdahale eden 112 ekiplerine önce hakaret ettiği ardından da ambulans sürücüsü 48 yaşındaki Yılmaz Güven Kaya'ya saldırıp darp ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Ferhat Y., polis tarafından gözaltına alındı.

02.07.2014 16:42

Samsun'da bir hastaya müdahale eden 112 ekiplerine önce hakaret ettiği ardından da ambulans sürücüsü 48 yaşındaki Yılmaz Güven Kaya'ya saldırıp darp ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Ferhat Y., polis tarafından gözaltına alındı.Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Kale Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre N.Ş. isimli bir kadın, Mecidiye çarşısındaki bir mağazada alışveriş yaptığı sırada baygınlık geçirince yetkililer 112 ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen bayan doktor ile bayan sağlık teknisyeni, baygınlık geçiren kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sedyeye koyup taşınması için vatandaşlardan yardım istedi. Bunun üzerine vatandaşlar sedye taşımada sağlık ekiplerine yardım etti. Bu sırada olay yerinde olan Ferhat Y. ve yanındaki iki arkadaşı sağlık ekiplerine Bu iş sizin işiniz değil mi vatandaştan niye yardım istiyorsunuz diyerek bayan doktor ile bayan sağlık görevlisine küfür ve hakaret etti. Üç şüpheli olaya müdahale eden ambulans sürücüsü Yılmaz Güven Kaya'yı da darp edip olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekiplerinin şikayetinin ardından çevrede araştırma başlatan polis şüphelilerden Ferhat Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Yüzünden ve başından yaralanan ambulans sürücüsü Kaya, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan Yılmaz Güven Kaya şüphelilerin bayan personele hakaret ve küfür ettiğini, kendisinide darp ettiklerini belirterek şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kaçan iki şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öte yandan olay yerine gelen başka bir ambulansla baygınlık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ambulans Şoförünü Darp Edip, Sağlık Ekiplerine Hakaret Etti İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement