Anadolu'yu Mayalayanlar Esenler'de - Son Dakika
Güncel

Anadolu'yu Mayalayanlar Esenler'de

Anadolu\'yu Mayalayanlar Esenler\'de

Esenler Belediyesi, yüzyıllar boyu toplum üzerinde etkili olmuş manevi üstünlüklere sahip gönül erlerini Ramazan ayında Esenlerlilerle buluşturuyor.

29.05.2017 16:22

Esenler Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen "Anadolu'yu Mayalayanlar" programı, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da Dörtyol Meydanı'nda gerçekleşecek. Alanında uzman kişilerin gönül erlerinin hayatlarını, kimsenin bilmediği yönlerini anlattığı keyifli sohbetler, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

GÖNÜL ERLERİNİ TANIYOR VE ANLIYORLAR

Bu topraklara rehberlik etmiş gönül erlerini alanında uzman kişilerin dilinden dinleme fırsatı bulan Esenler sakinlerine yönelik Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Dörtyol Meydanı'nda gerçekleşecek programlara; tasavvuf musikileri, şiir dinletileri, ilahiler, ney ve sema gösterileri de renk katacak.

Dörtyol Meydanı'nda kurulacak etkinlik alanında, teravihten sonra Anadolu'yu Mayalayanlar serisinde; Gönenli Mehmet Efendi, Osman Hulusi Efendi, Hüseyin Hilmi Işık, Mehmet Zahit Kotku, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu gibi toplum üzerinde etkili olan kişilerin her birinin rehber kişilikleri ve öğretileri biyografik belgesel ve konferanslarla Esenlerlilerle buluşturulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu'yu Mayalayanlar Esenler'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement