Anıtpark'ta Kuran Tilaveti - Son Dakika
Güncel

Anıtpark'ta Kuran Tilaveti

Anıtpark\'ta Kuran Tilaveti

Gölcük Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Programda, Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Güney Afrika´lı hafız Abdurrahman Sadien, Gölcük Anıtpark Kent Meydanında Kuran tilavetinde bulundu.

05.08.2013 00:48

Program öncesinde Prof.Dr. Ahmet HakkıTurabi verdiği Tasavvuf Konseriyle bir kez daha beğeni ve takdir topladı.Akabinde Anıtpark'ta gerçekleştirilen Kuran tilavetine Gölcük'lü vatandaşlaryoğun ilgi ve katılımda bulundular. Yüzlerce Gölcük'lü Vatandaşın adeta akınettiği Kuran Tilavetinde, Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Güney Afrika'lıhafız Abdurrahman Sadien, Maneviyat duygusunun en üst seviyede yaşanmasınısağladı.

Programa, Gölcük Belediye Başkanı MehmetEllibeş, Başkan Yardımcıları Mehmet Olgun ,Hasan Özer, Belediye Meclis ÜyeleriRecep Zeren,Harun Gencer,Zekeriya Tiryaki, AK Parti Gölcük İlçe Yönetim kuruluüyeleri ve çok sayıda Gölcük Vatandaşlar katıldı.Program Yapılan dua ile sonaerdi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Tertipedilen Kuran Tilavetine katılımlarından dolayı Dünya Kuran-ı Kerim okumabirincisi Güney Afrika'lı hafız Abdurrahman Sadien'e bir çiçek takdim edipteşekkür etti.

Güney Afrika'lı hafız Abdurrahman Sadien,Mübarek Ramazan ayında geçen yıl olduğu gibi Gölcük'e bir kez daha davetedilmiş olmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirterek,böylesine Mübarek birayda bu organizasyonun tertip edilmiş olmasından dolayı Belediye Başkanı MehmetEllibeş'e ve katılımlarından dolayı Gölcük Halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anıtpark'ta Kuran Tilaveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement