İş Adamı Cinayeti Kamerada! Katil, Şarjörü Boşalttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Adamı Cinayeti Kamerada! Katil, Şarjörü Boşalttı

İş Adamı Cinayeti Kamerada! Katil, Şarjörü Boşalttı
08.02.2016 14:44  Güncelleme: 15:21

Geçtiğimiz perşembe günü evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren iş adamı Ali Kayum'un öldürülmesine ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara'da iş adamı Ali Kayum'un evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

İş adamı Ali Kayum geçtiğimiz perşembe günü evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Silahlı saldırıya ilişkin güvenlik kameraları ortaya çıktı. Görüntülerde Ali Kayum'a yapılan silahlı saldırı yer alıyor.

ŞARJÖRÜ BOŞALTTI

Evinin önündeki otomobiline bindikten bir süre sonra elinde silah olan bir kişi araca yaklaşıyor. Silahını otomobilin içindeki Ali Kayum'a tutan zanlı ateş ediyor. Ateş eden zanlı daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Adamı Cinayeti Kamerada! Katil, Şarjörü Boşalttı - Son Dakika


Advertisement