Ankara'da Rock Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Rock Rüzgarı Esti

Ankara\'da Rock Rüzgarı Esti

Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri "50 Yılın Rock Konseri" 8. yılında da büyük ilgi gördü.

08.04.2013 11:46

Emrehan Halıcı ve müzisyen arkadaşları, 8. kez "50 yılın Rock Müziği" temasıyla ODTÜ Sanat Festivali'nde bir araya geldi.

Konser, 4 Nisan 2013 Perşembe günü, saat 20:00'da, Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konserin tüm geliri, ODTÜ burs fonuna aktarıldı.

Festivalin en çok ilgi gören etkinliği olma özelliğini taşıyan Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri konserinin, tüm geliri her yıl olduğu gibi bu yıl da ODTÜ Burs fonuna aktarıldı.

Bir müzik ziyafetinin yanı sıra rock müziğin tarihsel gelişimini de yaşatan konserde 30'un üzerinde Ankaralı müzisyen sahne aldı.

Hem sahnedekiler hem de izleyiciler için bir kuşağın, bir dönemin ortak hafızası olan konser, bu yıl; Pink Floyd, Queen, Mike Stern, Jeff Beck, Stevie Wonder ve Peter Frampton gibi müzik dünyasının efsane isimlerinin unutulmaz parçaları ile anıları tazeledi. Yaklaşık iki saat süren konserde Emrehan Halıcı tüm gruplara davuluyla eşlik etti.

Sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en önemli müzisyenleri bu konser için bir araya geldi:

Özgür Abbak (G), Ali Aktan (B), Onur Aymergen (G), Kemal Ayvalık (K), Seda Bağcan (V), Serenat Bağcan (V), Sonat Bağcan (V), Murat Bağcıoğlu (G), Süleyman Bağcıoğlu (G), Gürbüz Barlas (G), Bilgin Canaz (N), Deniz Candaş (V), Çağın Çetinyürek (B), Çağla Çiftçi (V), Kemal Çiftçi (V), Alp Dündar (V), Muzaffer N. Egelioğlu (K), Uğur Ersoy (G), Hakan Ertek (V), Artun Ertürk (G,V), Evren Kalaycıoğlu (K), Tayfun Kara (K), Fatih Korkmaz (V), Murat Köselioğlu (K), Murat Kuşcu (B), Vecdi Mayda (K), Fethi Okutan (B), Gökhan Över (B), Levent Solakoğlu (G), Nejdi Şimşek (P), Cem Tuncer (B), Serdar Yimsel (B), Onur Yüce (S), Ve Emrehan Halıcı (D).

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara'da Rock Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement