Ankara'da Sağanak Yağış Opera Meydanını Sular Altında Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Sağanak Yağış Opera Meydanını Sular Altında Bıraktı

Ankara\'da Sağanak Yağış Opera Meydanını Sular Altında Bıraktı

Ankara'nın Ulus semtinde akşam üzeri yağan ve yaklaşık 40 dakika süren sağanak yağmur opera meydanını göle çevirirken, birçok iş yeri de sular altında kaldı.

13.10.2014 22:39  Güncelleme: 23:21

Ankara'nın Ulus semtinde akşam üzeri yağan ve yaklaşık 40 dakika süren sağanak yağmur hayatı felç etti. Opera meydanını göle dönerken, birçok iş yerini sular altında kaldı.

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Kaldırıma kadar yükselen yağmur suları nedeniyle çoğu vatandaş karşıdan karşıya geçemezken, bazıları da çareyi biriken sular üzerinden yürüyerek geçmek de buldu. Bölgede iş yapan vatandaşlar ise yeterli atık su kanalizasyonu olmaması nedeniyle her yağmurda bu sorunu yaşadıklarından yakındılar. İtfaiye bölgesinde barakalarda iş yapan bazı vatandaşların sattığı ürünler ıslanırken, Opera Meydanı'ndan karşıdan karşıya geçmeye çalışanlarla duraklarda bekleyen vatandaşlar, yağan yağmur nedeniyle zor anlar yaşadılar.

Bölgede ulaşım araçlarına binmekte zorlanan vatandaşlar, "Bizler bu bölge sürekli bu sorunu yaşıyoruz. Yağmur yağdığında atık su logarları yeterli olmadığı için bölgede çoğu zaman değil cadde, kaldırımlar bile sular altında kalıyor" diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Sağanak Yağış Opera Meydanını Sular Altında Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement