Annelere Yakışır Elit Bir Güzellik - Son Dakika
Güncel

Annelere Yakışır Elit Bir Güzellik

Annelere Yakışır Elit Bir Güzellik

İnci gibi zarif, zümrüt kadar ihtişamlı anneler için özel tasarımlar.

11.05.2012 14:40

Tekin Seyrekoğlu, hazırladığı tasarımlarda değeri bizim için paha biçilemez olan annelere yakışır elit bir güzellik sergiliyor.

Tekin Seyrekoğlu imzasını taşıyan ve Anneler Günü için özel olarak tasarlanan ve tamamen el işçiliği ile hazırlanan tasarım iki farklı seçeneği ile göz alıyor.

Zarafet, sadelik, alçakgönüllülük simgesi inci ve derin yeşili, saydamlığı ile göz alan zümrüt, sevgiyle harmanlanarak annelerin güzelliğine güzellik katan benzersiz bir mücevhere dönüşüyor.

Kolye ve küpeden oluşan takımda; beyaz swarovski taşlarla çevrelenerek adeta koruma altına alınan inci, siyah swarovski taşlar ve yeşil altın kullanılarak hazırlanan formla birlikte, içinde gizlediği sihirli gücü annelere sunuyor.

Diğer tasarımda ise; karşı konulmaz güzellikteki zümrüt tüm görkemiyle göz alıyor. Yeşil altının siyah swarovski taşlar ile bezendiği form, zümrütün ihtişamını daha da artırıyor.

Tekin Seyrekoğlu imzalı özel tasarımlar, karşılıksız sevgisi ile hayat boyu bizi sarıp sarmalayan annelerimize küçük bir teşekkür…

Kolye : 1399 TL

Küpe : 999 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Annelere Yakışır Elit Bir Güzellik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement