Annesini Hareket Halindeki Otomobilin Arka Koltuğunda Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Annesini Hareket Halindeki Otomobilin Arka Koltuğunda Bıçaklayarak Öldürdü

Annesini Hareket Halindeki Otomobilin Arka Koltuğunda Bıçaklayarak Öldürdü
06.06.2015 22:37

İzmit'te 23 yaşındaki genç, hareket halindeki otomobilin arka koltuğunda tartıştığı annesi 43 yaşındaki Serpil Erdoğan'ı bıçakla yaraladı.

İzmit'te 23 yaşındaki genç, hareket halindeki otomobilin arka koltuğunda tartıştığı annesi 43 yaşındaki Serpil Erdoğan'ı bıçakla yaraladı. Otomobili kullanan sürücü heyecandan direksiyon hakimiyetini kaybedince araç su kanalına yuvarlandı. Olayda Serpil Erdoğan hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi olarak oğlu O.Ö., gözaltına alındı.

Olay, İzmit'in Yahyakaptan semtinde D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi. Işıl G.'nin kullandığı 34 JS 4250 plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan SGK'da şube müdürü olan 43 yaşındaki Serpil Erdoğan ile önceki evliliğinden 23 yaşındaki oğlu O.Ö. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında O.Ö., Serpil Erdoğan'a üzerinde taşıdığı bıçağı saplamaya başladı. Bu olaya tanık olan aracın sürücüsü Işıl G. ise heyecandan direksiyon hakimiyetini kaybedince araç yol kenarındaki su kanalına yuvarlandı.

Aracın su kanalına yuvarlandığını gören diğer sürücüler yardıma koştu. Bu arada olay yerine polis ve sağlık ekipleri de yönlendirildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Serpil Erdoğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Işıl G.'nin verdiği ifadeler doğrultusunda, annesini bıçakladığı iddiasıyla O.Ö. gözaltına alındı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü devam ediyor. - İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini Hareket Halindeki Otomobilin Arka Koltuğunda Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika


Advertisement