Antikkapı ve Sekapark Otel'de İftar Keyfi - Son Dakika
Güncel

Antikkapı ve Sekapark Otel'de İftar Keyfi

Antikkapı ve Sekapark Otel\'de İftar Keyfi

Antikkapı Restoran ve Sekapark Otel iftar menüleriyle Ramazan'da Kocaelililere en güzel hizmeti sunuyor.

13.08.2012 11:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antikkapı Restoran ve Sekapark Otel, modern görünümleri, yeşillikler içerisindeki açık hava mekânları ve birbirinden leziz yemeklerinin yer aldığı zengin mönüleriyle Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Geleneksel Osmanlı yemekleri ve künya mutfağından seçkin lezzetleri bu iki özel mekânda bulmak mümkün.

KAMELYADA ÇAYKEYFİ

Osmanlı ve Türk mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu Sekapark Otel, müşterilerine 45 çeşit sıcak ve soğuk yemeklerden oluşan 100 kişi kapasiteli Açık Büfe Mönüsü'nü kişi başı 32,50 liraya sunuyor. Bu bölümde vatandaşlara açık havada iftar keyfi de yaşatılıyor. 0-6 yaş ücretsiz olmakla birlikte 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda da yüzde 50 indirim uygulanıyor. Konuklar otel bahçesindeki kamelyalarda iftar sonrası çay ve kahve keyfinin tadını çıkarıyor.

KOCAELİLERİN UĞRAK YERİ

650 kişi kapasiteli restoranı, 600 kişilik bahçesi, 100'er kişilik alakart restoranı ve VIP Toplantı Salonu ile hizmet veren Antikkapı Restaurant Ramazan Ayı'nda da Kocaelililerin uğrak yeri oldu. Açık büfe ve gruplara özel seçenekleri ile hizmet veren Antikkapı'yı tercih edenler iftariyelikler, başlangıç salataları, zeytinyağlı, çorba, börek içli pideler, sebze, bakliyat, piliç eti ve dana etinden oluşan toplam 40'ı aşkın çeşit ana yemek, 5 çeşit yardımcı yemek, 8 çeşit tatlı ve mevsim meyvelerinden oluşan açık büfeden istediği kadar tadabiliyor. Kişi başı 35 lira olmakla birlikte maksimum 23 kişilik gruplar alınıyor. 0-6 yaş arası çocuklar da ücretsiz.

İKİ ÖZEL MEKÂNIN ÖZEL MÖNÜLERİ

Taze fasulye, enginar, kısır, türlü, patates salatası, ezmezi ve köftesi, şakşuka, haydari gibi ara sıcakların yanı sıra otelin vazgeçilemeyen tatları arasında sarma ve dolmalar da bulunuyor. Ankara tava, sebzeli köfte, piliç şinitsel, mantar soslu dana antrikot, Osmanlı mutfağının leziz yemeği sucuklu nohut, kıymalı talaş böreği, üzümlü fıstıklı pilav, elma dilim patates gibi 8 çeşit farklı ve zengin ana yemekler nezih bir ortamda müşteriyle buluşuyor. Ramazan ayının olmazsa olmazı tatlılar ise yine Türk ve Osmanlı mutfağının en gözdeleri arasından seçilmiş. Geleneksel güllaç, kaymaklı ekmek kadayıfı, baklava, şekerpare, sütlaç, kalburabastı ve Osmanlı şerbeti (şıra). Yemek sonrasında ise müşterilere Türk kahvesi ve çay ikramı da yapılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antikkapı ve Sekapark Otel'de İftar Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement