Araç Teslimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Araç Teslimleri Devam Ediyor

Araç Teslimleri Devam Ediyor

BAYMAK bayileri her zaman kazanıyor.

02.01.2013 09:48

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2012 de gerçekleştirdiği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin araç teslimlerine 3. grup ile devam ediyor…

Baymak A.Ş, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yılsonu öncesi belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak eşliğinde düzenlenen anahtar teslim töreninde son model otomobillerine kavuştu.

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak araç teslimleri sırasında: " Sektöründe lider kuruluş Baymak, her yıl başarı grafiğini siz değerli bayileri ile birlikte üst seviyelere çıkarmayı sürdürürken, bu başarıda pay sahibi olan bayilerini de unutmuyor. Hedefini gerçekleştirmiş bayilerimizi bekletmeden otomobillerine kavuşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Baymak olarak, 2013 yılı içerisinde de cazip kampanyalar ile bayilerimize destek olmaya devam edeceğiz. 2013 yılının başarılı geçmesini dilerim.'' diyerek otomobil almaya hal kazana bayilerin hem yeni yılını kutladı hem de anahtarlarını teslim etti.

Ender Çolak, Tata Vista 1.4 MPFI Aura (benzinli ), Tata Vista 1.3 CRDI Aura( dizel), Renault Symbol Authentique 1.2 (benzinli), Dacia Logan MCV -5 Kişilik (dizel) otomobillerini teslim alan bayilerini başarılı çalışmalarından ötürü kutlarken, Türkiye'nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren bayilerin başarılı çalışmalarını da ödüllendirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Baymak ürünlerinde yıllık satış hedeflerini tamamlayan bayilere anahtar teslimlerine başlanmış olup, satış hedefini gerçekleştirerek otomobil almaya hak kazanan bayilere zaman kaybetmeden otomobilleri teslim ediliyor. Böylece hem düzenlenen kampanya hem de teslim prosedürlerinin cazipliği Baymak Bayilerine avantaj sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Araç Teslimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement