Aralık Köyünün Su Sorunu - Son Dakika
Güncel

Aralık Köyünün Su Sorunu

Aralık Köyünün Su Sorunu

Giresun'un Eynesil ilçesinde, Aralık köyünün su ihtiyacının devlet vatandaş işbirliğiyle son bulacağı belirtildi.

21.10.2012 10:50

Giresun'un Eynesil ilçesinde, Aralık köyünün su ihtiyacının devlet vatandaş işbirliğiyle son bulacağı belirtildi.

Köy Muhtarı Mustafa Dede, beraberinde bulunan bir heyetle Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ile görüşerek içme suyu ihtiyaçları için destek istedi.

Köy Muhtarı Dede, Kaymakam Gökhan Gürbüzerol'a yaptığı görüşmede; "Köyümüzün yıllardır devam eden içme suyu ihtiyacı bulunmaktadır. Bu sorunumuzu çözmek adına köyümüzün sivil toplum kuruluşları, işadamlarının katkılarıyla 130 bin TL toplanmış durumdadır. Buna devletinde destek vermesi halinde içme suyu sorunumuzun çözüleceğine inanıyorum" dedi.

Gürbüzerol, kendisini ziyaret eden muhtar ve beraberindeki köyün dernek yöneticileri Barış Torçuk, Halil Keleş ve işadamı Bayram Keleş'e müjdeli haberi vererek 30 gün içerisinde söz konusu projenin ihaleye çıkacağını söyledi.

Kaymakam Gökhan Gürbüzerol; Aralık köyünün su projesinin tamamlandığını belirterek şöyle konuştu: "30 gün içerisinde ihaleye çıkacaktır. Bu projeyle Aralık köyünün su sorunu ortadan kalkacaktır. Yaklaşık 240 bin TL'lik su projesinin 130 bin TL'sine köy halkının, işadamlarının, sivil toplum kuruluşlarının katkı sağlaması işlerin daha hızlı ilerlemesini sağlayacağı gibi örnek bir devlet-vatandaş işbirliği projesi olacaktır." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aralık Köyünün Su Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement