Arda ve Dinçer Mahalleleri Başkanı Bağrına Bastı - Son Dakika
Güncel

Arda ve Dinçer Mahalleleri Başkanı Bağrına Bastı

Arda ve Dinçer Mahalleleri Başkanı Bağrına Bastı

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Kumludere Caddesi'nde Arda ve Dinçer Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

09.06.2011 01:09

Manisa Belediyesi'nin hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ergün, Kumludere Caddesi'nin Kırmızı Köprü'ye kadar olan bölümünde peyzaj düzenlemelerinin sil baştan yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Arda ve Dinçer Mahallesi sakinleriyle Kumludere Caddesi'nde buluştu. MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Milletvekili Adayları Ersoy Arslan, Hüseyin Tanrısevsin, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal ve parti yöneticilerinin de katıldığı mahalle toplantısında, vatandaşlar Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e sevgi gösterisinde bulundu. Mahalleyi gezen ve vatandaşların tek tek elini sıkan Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları da geri çevirmedi. Mahalleli kadınların da taleplerini dinleyen Ergün, Dinçer Mahallesi ve Arda Mahallesi'ne hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Kent Turizmine Katkı Sağlıyoruz

Mahallelilerle mahalle kıraathanesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın İzmir Caddesi'nden Uzunyol Caddesi'ne, İstasyon Caddesi'nden, Şehitler Caddesi'ne kadar her alanda yepyeni bir görünüm kazandığını söyledi. Gece ayrı gündüz ayrı bir güzellik kazanan kentte, hizmet gitmeyen mahalle değil, sokak dahi bırakmayacaklarını vurgulayan Başkan Ergün, tarihi yapıların ön plana çıkarılması noktasında kamulaştırma çalışmaları yaptıklarını, tarihi camileri de ışıklandırarak, turizme katkı sağladıklarını söyledi.

Kumludere Caddesi Peyzajı Yenilenecek

Dinçer ve Arda Mahallesi'ne bir de müjde veren Başkan Ergün, Yeni Cami bölgesinde başlatılan iyileştirme çalışmalarının Arda ve Dinçer mahallelerinin diğer bölümlerinde de devam edeceğini belirterek, "Kumludere Caddesi'nin Barış Manço Meydanı'ndan Kırmızı Köprü'ye kadar olan bölümünde proje grubu arkadaşlarımızın çalışmaları bitme aşamasına geldi. Bu bölgenin peyzaj düzenlemelerini sil baştan yenileyeceğiz" dedi. Başkan Ergün'ün bu açıklaması, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Manisa'nın kabuğunu kıracak hizmetler yaptıklarını ve bunların devam edeceğini söyleyen Başkan Ergün, parklara da el atarak yeniden düzenlediklerini hatırlattı.

Asfaltta Bir Ayda 40 Bin Tonu Geçtik

Kent genelinde başlatılan asfaltlama çalışmalarının da ihtiyaç olan bölgelerde hızla devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Ergün, geçmiş dönemlerde 140 bin ton olan asfalt rekorunu aşmayı ve kendi rekorlarını oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Uzunyol Caddesi, Mimar Sinan Mahallesi, Şehitler Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, Turgutlu Caddesi, Kenzi Caddesi, Hürriyet Caddesi, Hurdacılar Sitesi, Erler Caddesi gibi onlarca cadde ve sokağın asfaltlamalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Ergün, "Bir aydır devam eden çalışmalarımız sonucunda 42 bin ton asfaltlama yaptık. Hedefimiz 200 bin ton asfalt" dedi.

Bize Duyulan Güveni Boşa Çıkarmayacağız

Manisa'da 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile göreve geldiklerini ve geçen yaklaşık 26 aylık görev süresinde kentin eksikliklerinin tespiti ve bunların giderilmesi noktasında çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Ergün, şunları söyledi: "Bizlere gösterdiğiniz bu güveni boşa çıkarmayacağız. Biz hep şunu söyledik; nasıl ki Manisaspor başkanlığım döneminde halkımızı mutlu ettiysek, Belediye Başkanlığım döneminde de halkımızın yüzünü güldürecek çalışmalara imza atacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arda ve Dinçer Mahalleleri Başkanı Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement