Arena Bilgisayar'a 'Yılın Distribütörü' - Son Dakika
Güncel

Arena Bilgisayar'a 'Yılın Distribütörü'

Arena Bilgisayar\'a \'Yılın Distribütörü\'

Arena Bilgisayar, lojistik ve finansal hizmetler ve yaygın dağıtım ağı ile Türkiye'de teknolojinin yaygınlaşmasına liderlik ediyor.

07.12.2011 11:01

Arena Bilgisayar, Türkiye'nin bilişim gücü olan Microsoft'tan, Kurumsal Lisanslama ve Kutu ürün gruplarında gösterdiği performanstan dolayı "2011 Yılı, Yılın Distribütörü" ödülünü aldı.

1996 yılından bugüne Microsoft ürünlerinin dağıtımını yapan Arena Bilgisayar, pazara sunduğu geniş ürün yelpazesi, lojistik ve finansal hizmetler ve yaygın dağıtım ağı ile Türkiye'de teknolojinin yaygınlaşmasına liderlik ediyor.

Arena Bilgisayar'ın Yazıcı ve Yazılım Bölüm Müdürü Atıf Büyüksoy, konuyla ilgili olarak: "1996 yılından itibaren Microsoft ile sürdürdüğümüz güçlü bir iş ortaklığımız var. Hedefimiz, 20 yıllık tecrübemiz ve güçlü kanal yapımız ile 2012 yılında da Microsoft'un müşteri yaygınlığını artırmak ve katma değer sağlamak. Bu odak ve hedefler ile 2011 mali yılı'nda Microsoft'ta % 40'lık bir büyüme gerçekleştirdik. 3 kategoride yönettiğimiz Microsoft ürün gruplarında; Kurumsal Lisanslama'da% 37; OEM ürünlerinde % 32 ve Office 2010 ile sektöre renk katan kutu ürünlerinde % 65'lik bir büyüme gerçekleştirdik. 2011 yılı Microsoft ürünlerinde en yaygın olduğumuz, daha çok müşterimize, hizmet sunduğumuz ve ürün tedarik ettiğimiz bir yıl oldu. 2012 yılı ana hedefimiz, müşteri kitlemizi, daha da yaygınlaştırmak; daha çok müşterimize temas etmek olacak.

Ekonomik gelişmeler, üretim süreçleri, müşteri ihtiyaçlarının önemi ve giderek artan ihtiyaç parametreleri, firmaların, daha efektif çözümleri müşterilerine sunma gerekliliğini ortaya koyuyor. Markaların bu anlamda da, kurumsal müşterilerine yönelik ürün ve hizmet önerilerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bu noktada kritik başarı faktörü, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik en doğru hizmetin verilmesi, en uygun maliyetli çözümlerin sağlanması üzerine kurulu. Her zaman olduğu gibi amacımız tüketicilerin ve işletmelerin maliyetlerini doğru yönetmesi olacak.

Geçmiş'e rakamlarımıza baktığımızda pozitif büyümeleri görüyoruz, bundan da mutluluk duyuyoruz ve sizler ile keyifle paylaşıyoruz. Unutulmamalıdır ki; önümüzdeki müthiş potansiyelin de farkındayız. Küçük ve orta ölçekli firmalardan tüm sektörlere kadar, önemli bir potansiyel karşımızda. Potansiyelin farkında olarak; hedefe odaklı çalışma sistemimiz, bilgilendirme platformlarımız ve emeğimiz ile 2012 yılının da başarı ile geçmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2011 yılına istinaden verilen ve bizi motive eden ödülü için Microsoft'a tekrar teşekkür ederiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arena Bilgisayar'a 'Yılın Distribütörü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement