Arenapark'ta Sinema Keyfi Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Arenapark'ta Sinema Keyfi Başlıyor

Arenapark\'ta Sinema Keyfi Başlıyor

Açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark'ın sinema salonları 21 Ekim Cuma günü hizmete giriyor.

20.10.2011 09:00

İşletmesini Site Sinemaları'nın yapacağı sinema bölümü 2 bin 400 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Sinema alanında toplam 10 salon bulunuyor. ArenaPark'ın Avrupa Konutları 1, Avrupa Konutları 2 ve Avrupa Konutları 3'ün yanı sıra Soyak Olympiakent, TOKİ Evleri, Sinpaş Bosphorus City ve Güneş Park Evleri'nin tam ortasında yer aldığını söyleyen ArenaPark Alışveriş Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Bölgede eğitim ve kültür düzeyi yüksek, belli bir gelire sahip kitle yaşıyor. Bu kitlenin ihtiyacına cevap vermek için merkezde 2 bin 400 metrekarelik bir alanı sinema salonlarına ayırdık. Toplam 10 salonumuz var. Ziyaretçilerimiz vizyondaki en iyi filmleri burada izleme imkanına sahip olacak" dedi.

Rahat ve konforlu

Sinema izleyicisinin rahatını düşünerek geniş ve konforlu salonları deri koltuklarla döşediklerini belirten Erkoç, "Son teknoloji kullanılarak hazırlanan alt yapı ve içerik sayesinde ziyaretçilerimiz keyifle film seyredecek. Şuanda bulunduğumuz bölgenin en büyük sinema salonları bizde" diye konuştu.

100 mağaza var

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında da bilgi veren Muhsin Erkoç şunları söyledi: " Türkiye'nin en iddialı konut projelerinin yer aldığı Halkalı Atakent'te inşaa edilen ve bölgenin de ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark için 80 milyon liralık yatırım yapıldı. 9.5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan merkez, 52 dönüm arsa üzerinde 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. ArenaPark'ta 100 mağaza yer alıyor. Bir otopark, iki de mağazaların bulunduğu kat olmak üzere toplam üç kattan oluşan alışveriş merkezi açık hava konseptli mimariye sahip. ArenaPark'ta Çarşı, Tesco Kipa, Starpak, Teknosa, D&R, Arow, LC Waikiki, Seven Hill, Panço, Aziz Bebe, Koton, Kiğılı, Ramsey, Desa, Sevil, Fabrika, Mavi, Colins, Mudo, Watsons, Siemens ve Burger Kingı'in de aralarında bulunduğu bir çok marka yer alıyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arenapark'ta Sinema Keyfi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement