Arif Demirören'e Çalı'da Sevgi Seli - Son Dakika
Güncel

Arif Demirören'e Çalı'da Sevgi Seli

Arif Demirören\'e Çalı\'da Sevgi Seli

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, bölge sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

10.03.2014 10:42

Çalı Mahallesi'nde mehter takımı eşliğinde gerçekleştirilen seçim ofisi açılışına katılan MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, bölge sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Çalı Mahallesi'nde gerçekleştirilen seçim ofisi açılışına katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta MHP Nilüfer İlçe Teşkilat üyeleri tam kadro yer alırken, açılışa mehter takımının gösterisi renk kattı.

Mehter Takımı'nın yol boyunca ilerlediği sırada halkı selamlamayı ihmal etmeyen Arif Demirören, seçim ofisi açılışının gerçekleştirildiği alana geldiğinde coşku adeta tavan yaptı.

"Ezberleri Bozacağız"

MHP'nin gövde gösterisine sahne olan açılışta vatandaşlara ilk olarak MHP Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar seslendi. Uçar konuşmasında, açılışa katılan herkese teşekkür ederken, "Yola çıktığımızdan bu yana her geçen gün üstüne koyarak gidiyoruz. Bizlere olan ilginiz ve güveniniz, bizim daha çok çalışmamızı gerektiriyor. Biz de bu doğrultuda çalışarak, Nilüfer'de ezberleri bozacağız. Buna yürekten inanıyorum" dedi.

Osman Uçar'ın konuşmasının ardından sözü MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören aldı. Kendilerine gösterilen dolayı Çalı halkına teşekkür eden Demirören, bu sevginin 30 Mart'a yansıyacağına yürekten inandığını ifade etti.

"Nilüfer'de Nereye Hizmet Gerekiyorsa Orada Olacağız"

Çalı'da gerçekleştirilen seçim ofisi açılışıyla birlikte Nilüfer'de yeni bir dönemin açıldığı inancını paylaşan Demirören, "Nilüfer'de tüm mahallerimizde yeni bir dönemin, yeni bir anlayışın başlangıcının vakti geldi diye düşünüyorum. Çalı'nın okulunun unutulduğu bir imtiyazlı mahalle başkanlığı yapmayacağız.

Elbirliği içinde Çalı'lı hemşehrilerimizle, sanayicilerimizle Çalı'nın okulunu yapmaya talibiz. İhtiyaçsa Çalı'nın ihtiyacı var. Biz Bursa'nın kurumsal hafızası olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşundan bu yana, Cumhuriyet kazanımlarımızın kurumsal hafızası olarak, nereye hizmet gerekiyorsa orada olacağız. Bunun sözünü veriyorum. Gayret sizden, hizmet bizden diyoruz" şeklinde konuştu.

Çalı programının ardından Çalı Sanayi Bölgesi'ne de ziyaretlerde bulunan Demirören'in seçim mesaisi, Kayapa Mahallesi ile devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Demirören'e Çalı'da Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement