Ariston Thermo Group Bayileri ile Balkan Turunda - Son Dakika
Güncel

Ariston Thermo Group Bayileri ile Balkan Turunda

Ariston Thermo Group Bayileri ile Balkan Turunda

Ariston Thermo Group, 3-7 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlediği Balkan turunda bayileri ile bir araya geldi.

18.04.2013 12:28

Kalite, güven ve enerji tasarrufunu bir arada sunarak yaşam alanlarında yüksek konfor sağlayan Ariston Thermo Group, 3-7 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlediği Balkan turunda bayileri ile bir araya geldi.

Geliştirdiği yüksek verimli ürünler ve yenilenebilir enerji teknolojileri ile ısınmada en yüksek konforu sağlayan Ariston Thermo Group, 3-7 Nisan 2013 tarihleri arasında bayileriyle Balkanlara çıkarma yaptı. Podgorica, Dubrovnic, Budva, Kotor, Mostar ve Saraybosna'yı kapsayan Balkan turuna 120 bayisi ile birlikte çıkan Ariston Thermo Group, gezi sırasında balkanlardaki Pocitel Türk Köyü'nü de ziyaret etti. Neretva Nehri üzerine Mimar Sinan'ın öğrencisi Mimar Hayruddin tarafından 1566 yılında inşa edilen ve şehre adını veren Mostar Köprüsü'nü de ziyaret eden bayiler, birbirinden güzel Balkan şehirlerinin el değmemiş doğasında stres attı. Gezide bayiler, turistik ve tarihi yerleri de ziyaret ederek yoğun iş temposundan uzaklaşıp, hep birlikte eğlenme ve dinlenme fırsatı buldular.

"ARISTON CLUB" YENİ TESİSATÇI SADAKAT PROGRAMI

Ariston Thermo Group'un yeni tesisatçı sadakat programı "ARISTON CLUB" sayesinde Ariston bayilerinden ürün alan tesisatçılar, EVO serisi kombi montajı yaptıklarında, her ürün için 30 TL + KDV nakit ya da daha yüksek tutarlı kontör ya da hediye çekleri kazanabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ariston Thermo Group Bayileri ile Balkan Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement