Arpacı, Kapı Kapı Dolaşıyor - Son Dakika
Güncel

Arpacı, Kapı Kapı Dolaşıyor

Arpacı, Kapı Kapı Dolaşıyor

Dr. Ayhan Arpacı son olarak Sanayi Mahallesinde Çağlar Aydemir'in sahibi olduğu Biomed Tıbbi Cihazlar şirketinde sanayiciler ve şirket personeliyle bir araya geldi.

14.03.2014 10:33

30 Mart seçimleri öncesi yorulmadan ziyaretlerine devam eden MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı son olarak Sanayi Mahallesinde Çağlar Aydemir'in sahibi olduğu Biomed Tıbbi Cihazlar şirketinde sanayiciler ve şirket personeliyle bir araya geldi. Bu ziyaretin ardından Yeşilova ve Mehmet Ali Paşa Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Arpacı vatandaşla sohbet ederek destek istedi.

"Siyasete Dokunan Zengin Oldu"

Yaptığı ziyaretlerde konuşan MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, "Aday olduğum ilk günden beri söylüyorum, benim amacım temiz siyaset ve adaletli yönetim. Bu gidişata artık bir dur dememiz lazım. Siyasete dokunan zengin oldu, onun oğlu bunun oğlu sürekli haberlerini alıyoruz. Bunun önüne geçmek için aday oldum. Allahın izniyle seçildikten sonra herkese adaletli yönetim nasıl olurmuş göstereceğim. Bu konuda en büyük görev sizlere düşüyor artık sizi kandırmalarına izin vermeyin." Şeklinde konuştu.

"Sosyal Belediyecilik Bu Değil"

Ziyaretleri sırasında seçimleri ve gündemi değerlendiren Arpacı, "Dönemin şartları beni göreve itti. Birilerinin taşın altına elini koyması gerekiyor çünkü yapılanlar hiç doğru değir. İnsanlar barakalarda yaşarken belediye bisiklet, tablet dağıtıyor, çorba çeşmesi açıyor. Sosyal belediyecilik bu değil. Bu göz boyamadır halkı sadakaya alıştırmaktır. Sen vatandaşa dilediği gibi yaşayabileceği standartlara ulaştır bırak vatandaş ne yapıyorsa kendi yapsın. Halen daha seçimlerden önce vatandaşa bir şeyler dağıtarak kandırmaya çalışıyorlar. Biri CV dağıtıyor seçimden sonra işe alacağım diye diğeri tablet ve bir çok şey. Bu oyunlara gelmeyin ve 30 Mart'ta bu insanlara gereken cevabı verin. Adaletli dürüst bir yönetim için sizlerden ödünç oylarınızı bekliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arpacı, Kapı Kapı Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement