Arstaş Yönetiminden Belediyeye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Arstaş Yönetiminden Belediyeye Teşekkür

Arstaş Yönetiminden Belediyeye Teşekkür

ARSTAŞ yönetimi, kooperatif çevre düzenlemeleri kapsamında kendilerine destek olan Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler.

19.09.2013 15:01

SS 99 Nolu Arslanbey Tır ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif (ARSTAŞ) yönetimi, kooperatif çevre düzenlemeleri kapsamında kendilerine destek olan Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler.

Arslanbey OSB'de 1997 yılından beri 320 aracıyla 312 üyesi bulunan Arstaş Kooperatifi bu sene şık bir yönetim binası yapmıştı. Değişen ve gelişen Kartepe'ye yakışan binanın çevre düzenlemesi konusunda Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın desteği ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'ndan da destek alan yönetim kolları sıvadı. Kooperatif, Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi iş birliği yaparak görkemli Arstaş Kooperatif binasına yakışan bir çevre düzenlemesi için çalışmalar başlatıldı.

Arstaş Kooperatif Başkanı Şükrü Arslan'ın da refaket ettiği çevre düzenleme çalışması kapsamında Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler güzergah tesfiyesi ardından 20 cm'lik saha betonu ile döşeyerek kooperatif araçlarına şık bir park alanı hazırlayacak. Kooperatif Başkanı Arslan, taşıyıcı esnafa her zaman yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen belediye başkanlarına teşekkür ederken, kooperatife güzel bir park alanı da kazandırmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Kooperatif üyelerinden Murat Topal da, "Kooperatif yönetimi ve belediyelerimizin iş birliğinde güzel eserler kazandıracak çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor olması bizleri sevindirmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. Arslanbey eski belediye meclis üyelerinden Abdullah Yıldız da, başkanların kalıcı eserler bırakacak çalışmalarda bulunmasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti. Üye Halit Şahin de, "Başkanlarımız Karaosmanoğlu ve Karabalık'a sonsuz teşekkürler" dedi. Çalışmaların kısa sürede bitirilmesini arzu eden Kenan Arslan da, kooperatif binasına yakışan bir çevre düzenlemesi olacağına inandığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arstaş Yönetiminden Belediyeye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement