Artölye'de Emine Beder'le Hamur Şekilleri Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Artölye'de Emine Beder'le Hamur Şekilleri Yaptılar

Artölye\'de Emine Beder\'le Hamur Şekilleri Yaptılar

Emine Beder; Anneler Günü'nde; "Hamur Şekilleri" yaparak, izleyenleri büyüledi.

14.05.2013 12:26

Artölye Mutfak Atölyesi Danışmanı Yemek Kitabı Yazarı Emine Beder; Artölye Hobi ve Sanat Evi'nin Serdivan AVM'nin zemin katında gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında Anneler Günü'nde; "Hamur Şekilleri" yaparak, izleyenleri büyüledi.

Ahşap Tasarım Atölyesi

Sakarya'da Reyhan Demir ve kızı Çocuk Gelişimci Banu Demir tarafından Eski Reji Bahçıvan Sokak'ta kurulan "Artölye Hobi ve Sanat Evi"; 6-12 Mayıs tarihleri arasında Serdivan AVM'nin zemin katında 'Ahşap Tasarım Atölyesi'nin yapmış olduğu özel tasarım ve el yapımı ürünlerini sergileyerek, satışını yaptı. Etkinliklerin son günü olan hafta sonu 12 Mayıs Anneler Günü'nde Artölye Mutfak'ın davetlisi olarak gelen Danışman ve Yemek Kitabı Yazarı Emine Beder; bu güne özel "Hamur Şekilleri"nden oluşan mutfak gösterisi sundu.

Bayan Büyük'te izledi

Emine Beder ve Reyhan Demir'in birbirinden ilginç hamur şekilleri gösterisini izleyen davetliler arasında Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük ile AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'te yer alırken, Vali Mustafa Büyük'te Emine Beder'e "Hoş Geldiniz" ve başarı dileklerinde bulundu. Artölye Mutfak; daha önce Sevgililer Gününde de sevgililere özel butik çikolata kursu vermiş olan Artölye'nin birbirinden ilginç kursları ve çalışmaları devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artölye'de Emine Beder'le Hamur Şekilleri Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement