Artsam Ksk Yenilgiyi Unuttu - Son Dakika
Güncel

Artsam Ksk Yenilgiyi Unuttu

Ligin 19. haftasında 1453 Üsküdar SK'yı ağırlayan Artsam KSK tecrübeli oyuncusu Şenay Özel'in tecrübesini konuşturduğu maçı son dakika golü ile aldı.

26.02.2016 16:16

Kamerunlu oyuncu Virgine'nın 11 golle en skorer oyuncu olduğu maçı izleyenler heyecan dolu 60 dakika yaşattı.

Maç sonrasında açıklama yapan kulüp başkanı Gani Eser; "rakip takımın genç oyuncuları harika bir mücadele gösterdiler. Son dakikada teknik ekibimin doğru kararlarıyla maçı aldık. Kaybedebilirdik de. Bu hafta isteksiz olduklarını gözlemlediğim oyuncularımı hem eleştiriyorum hem de üst üste 8 maçı kazandıkları için tebrik ediyorum. Ligin son üç haftasına girdik. Düşme tehlikesi olan rakiplerle mücadele edeceğiz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Oyuncularım ve teknik ekibim bu maçta gözlemlediğimiz olumsuzlara çözüm üreteceklerdir. Süper lig hedefimize emin adımlarla yaklaşıyoruz," dedi.

ALT YAPI ÇOK ÖNEMLİ

Alt yapısının başarılarıyla gündemden düşmeyen Artsam KSK son maçında altyapıdan yetişen oyuncularına forma şansı tanıyarak gelecek için yatırım yaptıklarının sinyalini verdi. Başkan Eser; "tüm branşlarda ülkemizin genel sorunu altyapıya önem verilmemesinden kaynaklanıyor. Artsam KSK olarak her yaşta çocuklarımıza spor yapmaları için destek oluyoruz. Artsam Hentbol Atölyesi'nden yetişen çocuklarımız ulusal başarılara imza atıyorlar. Bu hafta sahada Dilek, Büşra, Birgül, Kübra, Edanur, Ayşe ve Hatice'yi görmek maçı kazanmamızdan daha önemliydi. Çok yetenekli çocuklarımız var. Ablalarının tecrübesi ile pişip geleceğe güvenle bakıyorlar. Özgüveni gelişmiş, karar verme yeteneği üst düzeyde olan oyuncular yetiştirmek temel misyonumuz," dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artsam Ksk Yenilgiyi Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement