Artvin'de Mesire Alanı Tartışmasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Artvin'de Mesire Alanı Tartışmasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Artvin\'de Mesire Alanı Tartışmasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı
03.09.2024 15:46

Artvin'in Borkça ilçesinde, planlanan bir mesire alanı projesine karşı çıkan köylüler ile firma çalışanları arasında çıkan kavgada Reşit Kibar adlı köylü, tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayda 2 kişi daha yaralandı. Protesto sırasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, yüklenici şirketin çalışanı ateş açtı. İki şüpheli gözaltına alındı.

ARTVİN'in Borkça ilçesinde mesire alanı projesine karşı çıkan köylüler ile firma çalışanları ve yetkilileri arasında çıkan kavgada tabancayla vurulan Reşit Kibar (46) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 10.00 sıralarında ilçeye bağlı Çifteköprü köyü Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Bölgede yapımı planlanan 'Konaklamalı Mesire Alanı Projesi'ne karşı çıkan köylüler, alana iş makinelerinin gelmesini protesto etti. İş makinelerini indirildiği sırada köylüler ile özel şirketin yetkilileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile yüklenici şirket yetkililerinden M.U. (42), tabancayla ateş etti.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kurşunların isabet ettiği köylülerden Gökhan Koyuncu (38), Reşit Kibar ve Ersan Koyuncu (36) yaralandı. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalede bulunduğu 3 yaralı, ambulanslarla Hopa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan yaralılardan Reşit Kibar, kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, hastanenin önüne yaralıların yakınları ile sivil toplum kuruluşu üyeleri geldi. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, tabanca ile ateş açan M.U. ile şirket çalışanı F.M. gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin'de Mesire Alanı Tartışmasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement