Asfalt Seferberliği Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Asfalt Seferberliği Hızla Devam Ediyor

Asfalt Seferberliği Hızla Devam Ediyor

Osmaniye Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta başlattığı asfalt seferberliği hızla devam ediyor.

13.06.2012 08:53  Güncelleme: 08:52

Bu seferberlik ile birlikte Osmaniye'de toplam 450 bin metre kare asfalt yol yapılacağı kaydedildi. Çalışmalar Osmaniye'nin çeşitli noktalarında hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlatılan Mehmet Zahit Kotku Caddesi asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı ve bununla birlikte fidanlık önünden Musa Şahin Bulvarı'na paralel olarak geçen yolunda asfaltlandığı kaydedildi. Ana arter yol çalışmaları Devlet Demir Yoları önü İstasyon Caddesi ile Remzi Özer Yatılı Bölge Okulu arasında ve Osmaniye Korkut Ata Üniversite Yolunda devam ettiği kaydedildi.

Diğer taraftan ise mahallelerdeki önemli yollar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla asfaltlanıyor. Başkan Kadir Kara geçtiğimiz günlerde Baş Mahalle'deki çalışmaları mahalle muhtarı ile birlikte yerinde inceledi. Bir kez daha 'Şimdi Sıra Yolarda' sloganını kullanan Başkan Kadir Kara, "Son yol yapılana kadar uyku da, dinlenme de bize haram olsun" dedi. Kara, "Şu anda Osmaniye'nin farklı alanlarında yol yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu sezon Osmaniye'nin şu andaki en büyük sorunu olan yol bozukluklarını ortadan kaldıracağız. Bu konuda ekibime ve kendime güveniyorum. Büyük caddeleri bulvar niteliğine kavuşturacağız. Bu nedenle bu caddeleri kalıcı kılmak için profesyonel ekiplerden destek alıyoruz. Bu yüzden 200 bin metre karelik bir asfalt yol yapım ihalesi yaptık. Tüm teknik şartlara uygun olarak çalışmalar yapılıyor. Ayrıca belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekibimiz tarafından mahallelerdeki yolları asfalt yapacağız. Planlamamıza göre 250 bin metre kare asfalt yol yapılacak. Yani bu sezonda 450 bin metre kare asfalt yol yapmış olacağız. Ayrıca ara sokakları da parke taşı ile kaplayacağız. Planlamamıza göre 208 bin metre kare parke yol yapacağız" dedi.

Baş Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan ise Başkan Kadir Kara'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yol sorunlarının çözüleceğine yürekten inandıklarını ifade eden Doğan, "Osmaniye'ye yakışır hizmetler yapılıyor" dedi

Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Gündüz ise, "Başkanımız Osmaniye'ye güzel hizmetler veriyor, bizler de değer veriyor. Allah gücünü, kuvvetini arttırsın" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Seferberliği Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement