'Aşk Kaç Beden Giyer', 3. Sezonunda - Son Dakika
Güncel

'Aşk Kaç Beden Giyer', 3. Sezonunda

\'Aşk Kaç Beden Giyer\', 3. Sezonunda

Yeni sezonda 'Aşk Kaç Beden Giyer' keyfi ikiye katlanıyor.

29.03.2013 13:13

'AŞK KAÇ BEDEN GİYER', 3. SEZONUNDA ERKEKLERİN VE KADINLARIN EĞLENCELİ HİKAYESİNE D-SMART EKRANLARINDA DEVAM EDİYOR

Pazartesi ve Perşembe yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan AŞK KAÇ BEDEN GİYER, 3. sezonunda yine birbirinden ünlü konukları ve eğlenceli hikayesiyle seyirci karşısında. Dizinin 41. Bölümü, 1 Nisan Pazartesi 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de izleyiciyle buluşuyor.

Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği, şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen 'Aşk Kaç Beden Giyer?', yeni sezona bu hafta Pazartesi ve Perşembe yayınlanacak bölümleriyle start veriyor.

Dizinin 1 Nisan Pazartesi 22.30'da yayınlanacak 41. bölümünde Umut, Maya'nın kalbini fethetme yolculuğuna devam ediyor. Yeni planlar yapan Umut'u bu sefer de bir davetsiz misafir rahat bırakmıyor. Seda ise Tayyar'ın platonik aşk kıskacı ile Tarık'ın yatağa atma hamleleri arasında zor bir köşe kapmaca oynuyor.

41. Bölüm Özet

Umut aşk konusunda temkinli Maya'yı ikna etmeye kararlıdır. "Bir kadının önce güvenini, sonra kalbini kazanırsın!" savından yola çıkan Umut'un planı, sürpriz misafir yüzünden alt üst olur. Tayyar'ın platonik aşk kıskacıyla, Tarık'ın yatağa atma girişimleri arasında sıkışan Seda zor durumdadır.

Künye

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Aşk Kaç Beden Giyer', 3. Sezonunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement