Asker ve Polisten Annelere Kırmızı Karanfil - Son Dakika
Güncel

Asker ve Polisten Annelere Kırmızı Karanfil

Asker ve Polisten Annelere Kırmızı Karanfil

Siirt- Kurtalan da trafik ekipleri, araç içerisinde bulunan kadınlara kırmızı karanfil hediye etti.

12.05.2013 18:11  Güncelleme: 17:07

Siirt- Kurtalan İlçesi karayolu üzerinde trafik kontrolü yaparak sürücülere emniyet kemeri takmaları uyarısında bulunan trafik ekipleri, araç içerisinde bulunan kadınlara da kırmızı karanfil hediye etti. Jandarma ekipleri de kent merkezindeki AVM'lerde kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak çiçek verdi.

Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Siirt-Kurtalan karayolundan geçen annelere karanfil dağıtırken, sürücülere de emniyet kemeri takılması konusunda uyarıda bulundu. Ekipler Amiri Komiser Yardımcısı İbrahim Çetin ve ekibi tarafından durdurulan araç içerisindeki kadınlara, kırmızı karanfil hediye edildi. Kadın sürücülere, trafik kurallarını da hatırlatan Çetin, polisin gülen yüzünü vatandaşların görmesini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Durdurulan bir araç sürücüsü Aynur Atmaz adlı bir kadın, hız limitini aştığı için durdurulduğunu sandığını belirterek, "Hızlı gittim diye durdurulduğumu sandım ve çok korktum. Araca yaklaşan trafik görevlisinin kırmızı karanfil uzatmasıyla endişelerimin yerini mutluluk aldı. Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Teşekkür ediyorum" dedi.

JANDARMA'DAN ANNELERE KARANFİL

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler de. Anneler Günü nedeniyle Siirt'teki bir alışveriş merkezine gelen kadınlara kırmızı karanfil dağıttı Alışveriş merkezinde stand açan Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir kadın ve bir erkek astsubay, 'Sizin İçin Varız' pankartı önünde, koridordan geçen kadınlara kırmızı karanfil hediye etti. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asker ve Polisten Annelere Kırmızı Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement