"Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler" - Son Dakika
Güncel

"Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler"

"Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler"

Aşka dair her şey Işıl Evrim Akgün'ün yeni kitabında.

15.02.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşkta hep kaybeden taraf mısınız? İlişkileriniz daima aynı sebeplerle bitiyor ya da istediğiniz sonuca ulaşamıyor mu? Kendinizi biriyle flört ya da evlilik ilişkisi içerisindeyken bile kurban gibi mi hissediyorsunuz? Bilinçaltınızı ve egonuzu yönetemiyor, daima incinen, kırılan siz mi oluyorsunuz? Tüm bu duygu durumlarının ve gerçekliğin değişmesini sağlayacak bir başucu rehberiniz var artık; Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler!

Soyadım Mutluluk kitabının yazarı Psikolog-Holoterapist Işıl Evrim Akgün'ün yeni kitabı "Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler" kitapevlerinde yerini aldı. Psikolog gözüyle kaleme alınan kitapta; aşk ve ilişkilerde bilinçaltı ve egonun rolleri, ilişkilerin hangi süreçlerden geçtiği, sağlıklı bir ilişki oluşturabilmenin altın tüyoları yer alıyor. Danışanlarının hikayelerine de kitabında yer veren yazar, ego ve bilinçaltının bir uzman yardımı olmaksızın nasıl kendi hayrımıza dönüştürülebileceğini de madde madde, bilimsel açıklamalarla anlatıyor.

Aşk ve ideal ilişki yaratılabilir

Bugüne kadar pek çok kitapta yazılan çizilen aşk ve ilişki taktiklerinin hepsinin insanı uzun vadede mutsuzluğa götürdüğünü söyleyen; Işıl Evrim Akgün kitabında sık sık yapılan aşk taktiklerinin hangi olumsuz sonuçlara sebep olduğuna da değiniyor. Ayrıca Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler kitabında sporcudan şarkıcıya, oyuncudan radyocuya kadar birçok popüler ismin aşka bakış açılarını da kendi ifadeleriyle bulacaksınız. Aşkın ve ideal ilişkinin yaratılabilir ve tasarlanabilir bir süreç olduğunu ifade eden Işıl Evrim Akgün, kitabını bir taktik kılavuzu değil, mutluluk rehberi olarak tanımlıyor.

İlişkide bocalayan insanların başvuracağı bir kaynak

Bugüne kadar hiçbir kişisel gelişim kitabının değinmediği konulara değinen Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler kitabı için Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz'in yorumu ise şu şekilde; "Işıl Evrim Akgün bu kitabında bilinçaltında değişimin nasıl olacağını anlatıyor. Yüzlerce kişisel Gelişim kitabının yapamadığını yapıyor. İyi ki de yapıyor. İlişkide bocalayan insanların başvuracağı bir kaynak var artık. Bu kitabı okuduğunuzda kendinizin önemini kavrayacak ve bundan sonraki ilişkilerinizde dağa sağlam temeller kuracaksınız."

Işıl Evrim Akgün Hakkında

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan yazar; muhabir olarak meslek hayatına ilk adımını attı. İletişim Fakültesi'nin ardından İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uygulamalı Psikoloji alanında yüksek lisans yaptıktan sonra, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sahne sanatları, yaratıcı drama ve diksiyon eğitimini kapsayan programdan da başarıyla mezun oldu. Türkiye'nin önde gelen isimlerinden Mentorluk-İleri İletişim-NLP-Holoterapi Nefes Eğitmenliği-Metin Yazarlığı-Liderlik- Melek ve Arınma Terapisi eğitimleri alarak, kişisel gelişimini artırmaya yönelik çalışmalarda bulundu. Şu an meslek hayatına editör, yaşam koçu, holoterapi nefes eğitmeni ve sunucu olarak devam ediyor. Farklı sosyo-kültürel yapıdaki 114 kadının mektuplarıyla yer aldığı "İmza kızın" kitabında da babasına yazdığı "Evlenmedim suçlusu da sensin!" isimli mektubuyla yer aldı. Son yıllarda iletişim sektörünün genç ve başarılı isimleri arasında gösterilen Işıl Evrim Akgün; mutlulukkonsepti.com isimli bloğun da kurucusu. Katıldığı televizyon programları, söyleşiler ve etkinlikler sonucu bugüne kadarki hem eğitim hem de tecrübeleriyle oluşan izlenimlerimi kendine saklamanın bencilce olduğu görüşüyle ilk kitabı olan "Soyadım Mutluluk" u kaleme almaya karar veren yazar; kendisini şöyle ifade ediyor: "Mutluluğun sırrını 28 yaşına geldiğinde çözmüş olmanın verdiği pozitif enerjiyle şunu söyleyebilirim ki bu alandaki araştırmalarım, yazılarım ve çalışmalarım kalemim elimde olduğu sürece devam edecek…"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Aşkı Bize Yanlış Öğrettiler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement