Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısını kınadı.
Albayrak, yayımladığı mesajında, birçok vatandaşın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan korkunç terör saldırısı neticesinde birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve birçok yaralının olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Yaşanan acımasız ve alçakça saldırıyı lanetliyor, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum."
Son Dakika › Güncel › Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.