Avealı Olmak Kazandırıyor! - Son Dakika
Güncel

Avealı Olmak Kazandırıyor!

Avealı Olmak Kazandırıyor!

Avealı olma ayrıcalığını yılın 365 günü yaşatan Avea; Sevil Parfümeri ve Ali Gür Kuaför kampanyalarıyla güzelliğe güzellik katacak.

29.10.2013 15:56

Avea'dan güzelliğe güzellik katacak kampanyalar

Müşterilerine hayatın her alanında ayrıcalıklı teklifler sunan Avea, Kasım ayında da ünlü markalarla işbirliklerine devam ediyor. Güzelliğine güzellik katmak isteyen Avealılar, Ali Gür Kuaför ve Sevil Parfümeri'de kendilerine sunulan özel avantajlarla, Avealı olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşayacaklar.

Soğuk kış günlerinde Avea'nın birbirinden sıcak ve avantajlı tekliflerinden yararlanmak isteyen Avealılar, MARKA adını yazıp 5060'a kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyorlar.

Saçlarınız, Ali Gür salonlarında anında kazanacağınız yüzde 20 indirimle daha havalı!

15 Kasım'a kadar, saç bakımının ünlü markalarından Ali Gür salonlarına gelen Avealılar, ilk gelişlerinde kuaför hizmetlerinde anında yüzde 20 indirimden yararlanacaklar. Avealı hanımlara ise aynı şifre ile ikinci gelişlerinde fön hediye ediliyor.

İndirimden yararlanmak isteyen Avealılar, ALIGUR yazıp 5060'a kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor.

Avea ve TTNET müşterileri, Sevil Parfümeri'de harcadıkça kazanıyor!

Avea ve TTNET, kışa bakımlı girmek isteyen müşterileri içinse Sevil Parfümeri ile çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

Kasım ayı boyunca, Sevil Parfümeri'den alışveriş yapan Avea ve TTNET kullanıcıları, her 100 TL'lik alışverişlerine 50 Sevil Para kazanacak ve bol bol kazanıp daha fazla harcamanın keyfini yaşayacaklar.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Avea müşterilerinin SEVIL yazıp 5060'a, TTNET müşterilerinin ise SEVIL yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 6606'ya kısa mesaj göndermeleri ve gelen şifreyi kasada paylaşmaları yeterli oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avealı Olmak Kazandırıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement