Ayça Şen, Altın ve Altıncılığı Ele Alınıyor - Son Dakika
Güncel

Ayça Şen, Altın ve Altıncılığı Ele Alınıyor

Ayça Şen, Altın ve Altıncılığı Ele Alınıyor

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık", 27 Şubat saat 23.00'da yayınlanacak 8.bölümünde altını konu alıyor.

26.02.2013 07:34

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı, her çarşamba D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlanmaya devam ediyor. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık", 27 Şubat Çarşamba gecesi saat 23.00'da yayınlanacak 8.bölümünde altını konu alıyor.

Ülkemizin öncü dijital yayın platformu D-Smart'ta başlayan en eğlenceli ve dinamik program "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" 27 Şubat Çarşamba gecesi 8. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programında, sevilen radyo programcısı Ayça Şen, bildiğimizi sandığımız mesleklerin ilginç detaylarına, bilinmeyen yönlerine dikkat çekip her mesleği yeniden keşfetmemizi sağlıyor.

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı sekizinci bölümünde altını ele alıyor. Altın neden bu kadar değerli? Kadınlar parlak şeylere neden bu kadar düşkün? Atasözlerimize ve deyimlerimize kadar girmiş altın nasıl üretiliyor? İnsanların bakmadan edemediği mücevherler nerede ve nasıl yapılıyor? Ayça Şen bütün bu soruların cevabını bulmak için önce altının merkezi Kapalıçarşı'ya gidiyor, altın ve pırlanta ustalarıyla konuşuyor. Ünlü altın tasarımcılarından mesleğin tüyolarını öğreniyor. Sonra altın üretimi için altın rafinerisinin yolunu tutuyor. Altının üretim sürecini adım adım izliyor. Sorduğu sorulara, aldığı cevapları izleyici ile paylaşıyor.

Sunuculuğunu sevilen radyo spikeri Ayça Şen'in yaptığı programın yapımcılığını Ahmet Sönmez, yönetmenliğini ise Sevcan Tıknas üstleniyor. "Ayça Şen'le Ortaya Karışık" her Çarşamba saat 23.00'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de ekrana geliyor. Kaçıranlar ya da tekrar seyretmek isteyenler ise programı her Pazar saat 18.30'da yine aynı kanalda izleyebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayça Şen, Altın ve Altıncılığı Ele Alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement