Ayça Şen, Hayvan Eğitimine Dikkat Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Ayça Şen, Hayvan Eğitimine Dikkat Çekiyor

Ayça Şen, Hayvan Eğitimine Dikkat Çekiyor

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık" yeni bölümleriyle D-Smart'ta devam ediyor

23.01.2013 09:36

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı, her çarşamba D-Smart "Max Smart" kanalında HD olarak yayınlanmaya devam ediyor. Ayça Şen, programın üçüncü bölümünde en sadık dostlarımız olan hayvanların eğitimini konu alıyor.

Ülkemizin öncü dijital yayın platformu D-Smart'ta yepyeni bölümleriyle devam eden program "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" 23 Ocak Çarşamba günü üçüncü bölümüyle ekranlarda olacak. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programında, sevilen radyo programcısı Ayça Şen, bildiğimizi sandığımız mesleklerin ilginç detaylarına, bilinmeyen yönlerine dikkat çekip her mesleği yeniden keşfetmemizi sağlıyor.

Ayça Şen, "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programının üçüncü bölümünde hayvanların eğitim konusunu mercek altına alıyor. Hayvanlarla iletişim kurma ve eğitim verme gibi konuların ele alınacağı yeni bölümde Köpek Eğitmeni Ali Yeşilırmak, Atmaca Eğitimcisi İsmail Hakkı Temel, At Eğitmeni Oktay Kurtulan ve Hayvan Psikoloğu Prof. Dr. Tamer Dodurka Ayça Şen'in sorularını cevaplıyor.

Yapımcılığını Ahmet Sönmez ve Yönetmenliğini Sevcan Tıknas'ın üstlendiği programda, Ayça Şen beslediği kedisi Sütlü'ye yazdığı şiiri ve hayvan eğitimi konusunda kendi deneyimlerini izleyicilerle paylaşacak.

Her Çarşamba, saat 23:00'da, D-Smart 20. Kanal Max Smart HD'de ekrana gelen "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programın tekrarı; kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için ise her Pazar, saat 18:30'da, yine aynı kanalda ekrana geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayça Şen, Hayvan Eğitimine Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement