Ayça Şen ile Ortaya Karışık D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Ayça Şen ile Ortaya Karışık D-Smart'ta

Ayça Şen ile Ortaya Karışık D-Smart\'ta

Ayça Şen, opera ve balenin bilinmeyen yönlerine dikkat çekiyor

19.02.2013 08:08

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı, her çarşamba D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlanmaya devam ediyor. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık", 20 Şubat Çarşamba gecesi saat 23.00'te yayınlanacak yedinci bölümünde opera ve baleyi konu alıyor.

Ülkemizin öncü dijital yayın platformu D-Smart'ta başlayan en eğlenceli ve dinamik program "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" 20 Şubat Çarşamba gecesi yedinci bölümüyle izleyicilerle buluşacak. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programında, sevilen radyo programcısı Ayça Şen, bildiğimizi sandığımız mesleklerin ilginç detaylarına, bilinmeyen yönlerine dikkat çekip her mesleği yeniden keşfetmemizi sağlıyor.

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı yedinci bölümünde opera ve baleyi ele alıyor. Ayça Şen bütün bu konuları opera sanatçıları Tülay Uyar, Bülent Külekçi, bale sanatçıları Deniz Zirek ve Deniz Özaydın ile konuşuyor. Ayça Şen programında, Balet Tan Sağtürk'e sorduğu sorularla bale ile ilgili tüm detayları öğreniyor. Ayrıca bale ve şan dersleri almaya başlayan Ayça Şen, tecrübelerini paylaşarak izleyicilerin meraklarını gideriyor.

Sunuculuğunu sevilen radyo spikeri Ayça Şen'in yaptığı programın yapımcılığını Ahmet Sönmez, yönetmenliğini ise Sevcan Tıknas üstleniyor. "Ayça Şen'le Ortaya Karışık" her Çarşamba saat 23.00'te D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de ekrana geliyor. Kaçıranlar ya da tekrar seyretmek isteyenler ise programı her Pazar saat 18.30'da yine aynı kanalda izleyebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayça Şen ile Ortaya Karışık D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement